2777
2789
عنوان

خواب اجق وجق

302 بازدید | 13 پست

من خیلی خوابای چرند میبینم چیکار کنم؟😶

مثلا خواب میبینم دارم با یه دختر ازدواج میکنم😐 هرچی قسم میخورم من خودم خانومم شوهر دارم میگن نه باید با این ازدواج کنی😐😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یعنی حتی تا اون مرحله هم تو خواب پیش رفتم😑 همشم عذاب وجدان داشتم فکر میکردم گناهه خدایا من چرا اینک ...

😂😂😂😂پس همینه که گفتم

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
اره😂😂😂😂 برم پیش روانشناس

نه بابا خوبه که

جفتشو داری تجربه میکنی 😂😂

پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
خواب چی میبینی؟😁

عزیزم هرچی بخوای 😂😂😂

استغرفالله ببخشید یه بار خواب دیدم با امام حسین داریم میریم حیوونای جنگلو از دس یه چیزی نجات بدیم البته اینو بچه تر که بودم دیدم 

یا مثلا همیشه خواب میبینم تو مدرسه سر جلسه امتحانم 

یا اینکه خونه قدیمیمون (تقریبا سه چهارسالم ک بود اونجا زندگی میکردیم) خواب میبینم اونجام یه پیرزنی دنبالمه یا اینکه زلزله اومده من اونجا گیر کردم کلا این خوابا همش واسم تکرار میشن یا یه بار خواب دیدم اب تموم شده مردم دارن از تشنگی میمیرن .... یه بارم خواب دیدم بدون گواهینامه سوار یه نیسان شدم که برم مدرسه امتحان بدم (دیرم شده بود) بعدش زدم به یه دلقک سیرک .. بنده خدا چشاش کور شد بعدش من یهو خودمو تو لباس عروس دیدم اونم داماد بود داشتم گریه میکردم که چرا زدم کورش کردم... اصن یه وضعیه الان حضور ذهن ندارم 😂😂😂😂😂

خداجونم قربونت برم ،مرسیییییی هرچیزی که خواستم بهم دادی ، مرسیییی که انقدر حواست به من هست ، خدایاشکرت 💕💕💕💕💕😭😭😭