2777
2789
عنوان

دیدن ساک حاملگی

371 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من رفتم دکتر لکه بینی داشتم نه حوری که لباس زیرم پر بشه فقط ترشح های پنیری قهوه ای کمرنگ سونو کرد اول آزمایش و دید گفت بتات که خوب رفته بالا

بعدش سونو کرد گفت ساک تشکیل شده دو هفته دیگه برو سونو جنینم تشکیل شده 

چون بتام سه روز بعد تاخیر پری کم بود گفتم میشه بخاطر اینکه لقاحم دیر بوده دیر تشکیل بشه گفت من میدونستم الان جنین نیست چون سن حاملگیت کمه فقط چک کردم خدایی نکرده خارج رحمی نباشه شیاف داد گفت نگران نباش طبق اقدامی که داشتم ۲۱سیکلم به بعد بوده نگران نباشم یعنی؟

با مامام صحبت کردم گفتم دیشب لکم صورتی بوده الان قهوه ای کمرنگه گفت خوب به هر دلیلی یکم خونریزی کردی ولی چون کم بوده  خون نیومده فقط رنگ ترشحت عوض شده و الانم قهوه ای شده یعنی قطع شده و خون قدیمی داره با ترشح دفع میشه

انشالله دو هفته دیگه برم قلب تشکیل شده؟

چون دکتر با اطمینان گفت دو هفته دیگه تشکیل میشه و گفت لک بینی قهوه ای کمم موردی نداره چون درد نداری فقط شیاف کافیه دکتر میتونه تشخیص بده بارداری احتمالا پوچه؟از روی روند بتا تشخیص میدن؟

خدایا شکرت😍

اره عزیزم نگران نباش

یکم استراحت کن

این لکه بینیا کاملا طبیعیه

خداروشکر که باردار شدی، یادمه تو هم منتظر بودی

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم نگران نباش یکم استراحت کن این لکه بینیا کاملا طبیعیه خداروشکر که باردار شدی، یادمه تو ه ...

آره عزیزم یه سقط داشتم که خداروشکر دکتر پرونده رو خوند گفت موردی نداره😍انشالله قسمت همه منتظرا

خدایا شکرت😍
استرس نداشته باش  چند هفته ای من سونو گفت شش هفته و یک روزم شنبه هفته پیش که قلبش تشکیل شده ب ...

آره ولی من چون میگن لقاحت دیر بود قلبم دیرتر تشکیل میشه سنشو نگفت ولی با اطمینان گفت دو هفته دیگه بیا تشکیل شده میگم دلیلی خاصی داره مطمن میشن که تشکیل میشه؟

خدایا شکرت😍
آره ولی من چون میگن لقاحت دیر بود قلبم دیرتر تشکیل میشه سنشو نگفت ولی با اطمینان گفت دو هفته دیگه بی ...

نترس دیگه دکتر بهتر میدونه ... تا هشت نه هفتگی راه داره برا تشکیل قلب عزیزم

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد.... 

سلام خانم

خوبی

ایشالله بارداری تو بسلامت تموم کنی

امان از بارداری و استرس هاش

منم مشکل شما رو دارم

به حساب پریودم دیروز هفته 7 بودم 

رفتم سونو 

گفت که ساکت تشکیل شده ولی جنینی توش نیست و دو هفته دیگه بیا دوباره سونو 

بهش گفتم من  25 دی رفتم سونو تخمک نداشتم

احتمالا هفته بعد یعنی حدود 25 پریودم تخمک آزاد کردم

گفتش که اشکال نداره اگه درد و خونریزی نداشته باشی جنین تشکیل میشه 

گفتم که ترشح  و خستگی و حالت تهوع دارم معلومه مثل سابق نیستم

خیلی نوشتم شرمنده 

بنظر شمام لقاح م دیر شده

گفت نهایتش 5 هفته باشی

سلام خانم خوبی ایشالله بارداری تو بسلامت تموم کنی امان از بارداری و استرس هاش منم مشکل شما رو دا ...

سلام عزیزم شرمنده من کم میام نی نی سایت الان پیامتو خوندم عزیزم اصلا نگران نباش من تازه با لکه بینی که هفته چهار داشتم و رفع شد خداروشکر نی نیم قلبش تشکیل شد سه روز پیشم سونو غربالگریمو رفتم و قلبش خیلی تند میزد نگران نباش لک و خونریزی نداری حتما قلبش تشکیل میشه توکل کن به خدا منم برات دعا میکنم بزودی صدتی قلب کوچیکشو بشنوی

خدایا شکرت😍
سلام عزیزم شرمنده من کم میام نی نی سایت الان پیامتو خوندم عزیزم اصلا نگران نباش من تازه با لکه بینی ...

انشالله

سال ديگه بچه هامون بغلمون باشه

من در کل ویار خاصی ندارم

فقط دلم غذای خیلی خوشمزه میخوام سر ناهار

گلاب به روت شورت گاهی سرپا نم میگیره

جز اینا گاهی خیلی کم حالت تهوع دارم

برام دعا کن بی قضا در برم

قربونت 

مرسی