2789

عزیزم مثلا چه رفتارهایی؟

شاید حساس شدی

بچه ها رو اصلا نباید مقایسه کرد

دختر دوستم دو سالگی شعر و قرآن حفظ بود دختر من دو سالگی تازه کلمه میگفت اونم نه واضح!

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بچتون خوب شده الان؟ پسر منم همین مشکل رو داره

سلام النا جان

بله بهتر شده اما یادگیری رفتار هایی که در فرم ا اس کیو دوماه یکبار داره نزدیک به بیست روز دنبال تر هست 

اگر همچین مشکلی فرزند شما هم داره تاکید میکنم که حتما بازی های شاد و همراه با دست و تشویق و... براش انجام بدید . حتی بازی های ساده که قبلا انجام میدادید همراه با سر صدا و تشویق باشه خیلی خیلی اثر داره . دوم اینکه عجله نداشته باشید دو سه ماه طول میکشه تا مثل دیگر بچه ها عادی رفتار کنه. 

بازم اگر تونستید بگید مثلا چه مشکلاتی دارین

سلام النا جان بله بهتر شده اما یادگیری رفتار هایی که در فرم ا اس کیو دوماه یکبار داره نزدیک به بیست ...

عزیزم پسر من الان بیست و سه ماهشه. درکش از هم سن هاش پایین تره. مثلا تو حرف زدن حتی فهم مکالمات ما ضعیفه. مثلا میگم برو لباسات رو بیار بریم بیرون فقط نگاه میکنه و خیلی چیزای دیگه. شما تو بارداری کم کاری تیروئید نداشتی؟؟

عزیزم پسر من الان بیست و سه ماهشه. درکش از هم سن هاش پایین تره. مثلا تو حرف زدن حتی فهم مکالمات ما ض ...

نه اما پسرم موقع تولد کم کاری تیروئید داشت بعد دوماه برای سری بعد که رفتیم گفتن خوبه .الان پسر منم بیست ماهشه. دقت کنید شاید تنها لباس رو متوجه نمیشه چیزهایی مثل توپ و بالشت و چیز هایی که بیشتر علاقه داره و بیشتر بازی میکنه رو از داخل همون اتاق و یا نزدیکیش امتحان کنید بگید بیاره ببینید نتیجه چیه .تاکیر میکنم به زودی با دیده ی منفی به فرزندتون نگاه نکنید منم همین دیده رو داشتم و اما الان میبینم شاید مشکل از طرز اموزش و بازی یادگیری من بوده