2821
2789

نصف سینه مرغ رو با یک استکان آب بزار بپزه. چند عدد قارچ. یک عدد فلفل دلمه ریز کن بریز پاش. یکم رب و زردچوبه هم بزن

ازدواج سنتی یا عاشقانه مثل داستان بودن یا نبودنه. مسئله اینست... سنتی که توش عشق نباشه مثل مردابیه که هر چی توش دست و پا بزنی به جای نجات، بیشتر توش غرق میشی.... بی هیچ حسی بی هیچ نفسی یک زندگی خاکستری خاکستری

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرغ رو بزار با پیاز و سیر و نمک و فلفل و فلفل دلمه ای بپزه میتونی همینجوری پخته سرو کنی یا کمی روش رو گریل کنی یا تو فر بزاری(سرخ نکن اصلا سرما خوردی)

تو یه ظرف دیگه آب پرتقال رو بگیر بزار رو حرارت ملایم یکم پوست لیمو روش رنده کن(خیلی کم لایه اول پوست نباید به سفیدیش برسه که تلخ نشه یه دور بکش رو رنده ریز دو سه بار اینکارو بکن با جهت های مختلف لیمو بکن)کمی نمک بزن به یه غلظت سس مانند میرسه بریزش روی مرغت و روش جعفری خرد شده و کنجد بریز نوش جان.

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792