2777
2789
عنوان

یک واقعیت

222 بازدید | 13 پست

گاهی وقتا ما حرفایی میزنیم از روی قصد حالا قصدمون کم یا زیاد یا از روی بی عقلی و درک پایینمون، میزنیم یکی رو خرد میکنیم گاهی وقتا خیلی میشکونیمش با حرفمون با کارمون.

بعد سال ها همون حرفایی که گفتیم رو یکی دیگه بهمون میگه ، یه لحظه اون صحنه ای یادمون میاد که نادانسته یا دانسته ما همین حرفو به یکی زده بودیم.

مراقبه حرفایی که میزنیم، کارایی که میکنیم، باشیم.

خوب فکر کن چه حرفی قبلنا زدی یا چه کاری کردی که به خودت برگشت؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب دو ستم گفتم چرا دوبارع زود باردار شدی .خودمم چن ماه بعدش دوبارع ناخواسته باردار شدم☹

در زندگی یاد گرفتم:با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند.با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند.از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را هم به او تقدیم کنم باز از من بیزار خواهد بود.وتنهایی را به بودن در جمعی که به آن تعلق ندارم ترجیح دهم و سه چیز را هرگز فراموش نمیکنم :1 . به همه نمی توانم کمک کنم2 . همه چیز را نمی توانم عوض کنم3 . همه من را دوست نخواهند داشت ....!

یکیرو یادمه چند سال ازم کوچکتر بود بهم میگفت تو انتخاب بکن نیستی برای ازدواج، تو هیچ وقت نمی تونی ازدواج کنی، سنت داره میگذره. من ازدواج کردم حالا خودش دقیقا این مشکل رو داره حتی بدتر.

من راستش بعضی وقتها دلم واسه کسایی که بهم متلک میزنن میسوزه چون واقعا بعضی هاشون خیلی از دنیا کشیدن ...

قبول ندارم.

چرا نرمتر نشدن. میتونن خوب باشن.

میدونی به چه نتیجه ای رسیدم؟

اینکه آدمای بد همیشه دل میشکونن 

من که ندیدم کسایی که بهم متلک گفته باشن یا ناراحتم کرده باشن توی شرایط من قرار بگیرن.تازه بهتر هم شدن.کلا کائنات در مورد من شخصی عمل میکنه😑

ماهِ درخشنده چو پنهان شود                                    شب پرهِ بازیگر میدان شود...
نام ببر

دل یکیو ک دوستم داش بدجور شکستم اونقد بد ک بعد پنج سال ک از ازدواجم میگذره هنوز منو میبینه حالش خراب میشه هنوزم از یادش نرفته 

یکی هم قبلش دل منو شکست با خیانت ب اعتمادی ک بهش کردم

وزن شروع. ۵۴  وزن فعلی ۶۰. وزن هدف ۶۸.   قد۱۶۸
من که ندیدم کسایی که بهم متلک گفته باشن یا ناراحتم کرده باشن توی شرایط من قرار بگیرن.تازه بهتر هم شد ...

ببین عزیزم ما نمی بینیم خیلی چیزارو نمی بینیم در زندگیشون.

قبول ندارم. چرا نرمتر نشدن. میتونن خوب باشن. میدونی به چه نتیجه ای رسیدم؟ اینکه آدمای بد همیشه دل ...

من آدمهای بدجنس رو نمیگم منظورم آدمهای داغونه،  مثلا یه بار یه خانمی شوهرش معتاد داغون، پسرهاش خلافکار داغون توی یه مهمونی برگشت بهم گفت شوهرت کچله و هار هار خندید.هیچکس باهاش نخندید من خیلی دلم براش سوخت.شوهر من ماشاءالله سالم، تحصیل کرده مومن و حتی خوش قیافه. اصلا احساس گناه کردم. ای کاش خدا بهش شادی بیشتری بده