2777
2789
عنوان

تعبیر خواب🤷🏻‍♀️

2511 بازدید | 19 پست

من سه ماه پیش خواب دیدم خواهرم که باردار نیست چاقو خورده میگن چاقو فرزند پسره خیلی خوشحال شدم اما خبری نشد الان دوباره همین خواب رو دیدم! تا حالا خواب تکراری اینجوری ندیده بودم کسی میدونه تعبیرش چیه؟! اصلا چاقو واقعا به معنی فرزنده؟

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بزن تو گوگل سرچ کن تعبیر خواب خوردن چاقو ببین چی میاره من از تعبیر خواب هیچی سر در نمیارم هروقت خواب ببینم تو گوگل سرچ میکنم 

لطفا برا سلامتیه مامانم صلوات بفرستین ممنون 

والا تا اون جا که من میدونم چاقو زبان تند و تیز یه دشمن که با زبونش ازارتون میده

من همیشه به کارنامه‌ام با این دید نگاه میکردم که عیب نداره نوزده برادر بیستِ،🤗هجده خواهر نوزدهه🙃، هفده داداش ناتنی هجدهِ☺، شونزده آبجی کوچیکِ هفدهِ🙂، همینجوری پیش میرفتم تا اینکه😮یه بار چاهار و نیم شدم😥حساب کردم دیدم میشه نوه عمه ی پسر خاله ی ۲۰😕😂😂
اینجا خانوما زنای ابن سیرینن ؟ تو گوگل سرچ کن خب

عزیزم گفتم کسی شاید تجربه ای داشته باشه قطعا سرچ کردم و به نتیجه نرسیدم🙄 همه سوالای اینجا جوریه که سرچ کنی ممکنه جوابش تو نت باشه چه ربطی داره نباید سوال بپرسیم؟😂

اینجادرو ببینوهمیشه من خوابمو میزنم بعد اخرش میزنم یوتاب میاره تو این سایت یه خانم خیلی حرفه ای تعبی ...

وای مرسی😍❤️❤️❤️❤️