2777
2789
عنوان

کار درست چیه ؟؟

146 بازدید | 14 پست

سلام 

میخواستم نظراتتون رو بدونم ، قضیه از این قراره که موقع تولد نوزادم بعضی از اعضای خانواده همسرم دیدن بچم نیومدن منم چیزی نگفتم گفتم بیخیال ، و الان که چند ماه میگذره مادربزرگ همسرم ااز شهرستان اومدن پیش خانواده شوهرم منم منتظر بودم بیان ذیذن بچم که بعدش من برم پیششو و دعوتش کنم بیلد پیش ما یا همونموقع که امد نگهش دارم ، ولی نیومد الان ناراحتن که شما و با بچه باید میومدن دیدنش ، اخه دلم واسه بچم میسوزه هیچکی نمیاد دیدنش ‌بعدا همش انتظار دارن بچه من بره پیششون ، بنظرتون اشتباه بوده کارم نرفتم یا یا باید اون میومد . درضمن سری های قبلی که بچه نداشتم اومدن من دیدنشون رفتم

ما دیدن مادربزگایی که پیرهن و نمیتونن بیان خودمون می ریم...وگرنه بقیه خودشون بیان اگرم نیومدن مام نمیریم

ذهن انسان ابله مثل مردمک چشم میمونه، هر چقدر بیشتر نور بتابونی تنگ تر میشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی بگم.من خودم روی این موضوعات حساس نیستم.اگ جات بودم میرفتم

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد
برای منم پیش اومد ولی همه جا رفتم، تازه دیدن بچه ها و نوه هاشونم رفتم کلا حال ندارم فکر کنم زیاد

مرسی منم چون اذیتم کردن و بقیشون نیومدن دیدن این بنده خدا هم نرفتم

مرسی منم چون اذیتم کردن و بقیشون نیومدن دیدن این بنده خدا هم نرفتم

ولشون کن،تازه فکر می کنن چقدر مهمن

من که انقدر به روی خودم نیاوردم که خووشون به حرف افتادن که ببخشید و اینجور شد و اونجور شد

منم هر سری لبخند می زنم می گم این حرفا چیه و عیبی نداره و اینا

الان خسته ام، فردا بهش فکر می کنم!