2821
2789
عنوان

کار درست چیه ؟؟

146 بازدید | 14 پست

سلام 

میخواستم نظراتتون رو بدونم ، قضیه از این قراره که موقع تولد نوزادم بعضی از اعضای خانواده همسرم دیدن بچم نیومدن منم چیزی نگفتم گفتم بیخیال ، و الان که چند ماه میگذره مادربزرگ همسرم ااز شهرستان اومدن پیش خانواده شوهرم منم منتظر بودم بیان ذیذن بچم که بعدش من برم پیششو و دعوتش کنم بیلد پیش ما یا همونموقع که امد نگهش دارم ، ولی نیومد الان ناراحتن که شما و با بچه باید میومدن دیدنش ، اخه دلم واسه بچم میسوزه هیچکی نمیاد دیدنش ‌بعدا همش انتظار دارن بچه من بره پیششون ، بنظرتون اشتباه بوده کارم نرفتم یا یا باید اون میومد . درضمن سری های قبلی که بچه نداشتم اومدن من دیدنشون رفتم

ما دیدن مادربزگایی که پیرهن و نمیتونن بیان خودمون می ریم...وگرنه بقیه خودشون بیان اگرم نیومدن مام نمیریم

ذهن انسان ابله مثل مردمک چشم میمونه، هر چقدر بیشتر نور بتابونی تنگ تر میشه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چی بگم.من خودم روی این موضوعات حساس نیستم.اگ جات بودم میرفتم

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد
برای منم پیش اومد ولی همه جا رفتم، تازه دیدن بچه ها و نوه هاشونم رفتم کلا حال ندارم فکر کنم زیاد

مرسی منم چون اذیتم کردن و بقیشون نیومدن دیدن این بنده خدا هم نرفتم

مرسی منم چون اذیتم کردن و بقیشون نیومدن دیدن این بنده خدا هم نرفتم

ولشون کن،تازه فکر می کنن چقدر مهمن

من که انقدر به روی خودم نیاوردم که خووشون به حرف افتادن که ببخشید و اینجور شد و اونجور شد

منم هر سری لبخند می زنم می گم این حرفا چیه و عیبی نداره و اینا

الان خسته ام، فردا بهش فکر می کنم!
ولشون کن،تازه فکر می کنن چقدر مهمن من که انقدر به روی خودم نیاوردم که خووشون به حرف افتادن که ببخشی ...

سپاس از راهنماییت خانمی صبرت خییلییی زیاد بوده

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792