2777
2789
عنوان

تاپیک خاردار!

708 بازدید | 55 پست

تاپیکای من خاردارن😂فقط وقتی واردمیشین مواظب باشین خارتودست وپاتون نره😛

کسی ازشوینده بهداشتی یاژل بهداشتی براجلوگیری ازعفونت استفاده کرده خانما؟تازه عروسا؟یه مارک خوب که خودتون ازش راضی بودین بهم معرفی کنین،چیکارکنیم عفونت نگیریم.بازم معذرت میخوام اگرخاری چیزی تو دست وپاتون فرورفت حلالم کنین 😂😂😀

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من از ژل بهداشتی بانوان مارک سینیره استفاده میکردم این برای پیشگیری از عفونت خوبه 

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

به تقاص اینکه اینهمه خار رفت تو دستم جواب سوالتو نمیدم😂😂😂😂😂

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت

اه چقد خارات تیزن چندشم شد😆

باکفش ولباس اهنی بایدواردمیشدی خواهر😂

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

دکترم بهم گف شویندها باکتریای مفید واژنو از بین میبرن ک خارش میارن. پس فقط هفته ای یکبار ی شوینده ی ملایم.

ب من زل شستشوی بانوان فیروز گفت ک خیلی ملایمه

مخالفی باهام ریپلای نکن لطفا  #متاهل_متعهد
به تقاص اینکه اینهمه خار رفت تو دستم جواب سوالتو نمیدم😂😂😂😂😂

اع ناملد😂

دکترم بهم گف شویندها باکتریای مفید واژنو از بین میبرن ک خارش میارن. پس فقط هفته ای یکبار ی شوینده ی ...

باشه ممنون

بهداشتو رعایت کن کافیه.این ژل ها خارش میارن.شامپو کتوکونازول دکتر به من داد گفت خودتو شوهرت هفته ای یبار با یه قطره از شامپو خودتونو بشورید.خیلی خوبه نه خارش نه حساسیت و...

اع ناملد😂

خخخ😙😙😙

در کل خوب نیست خودش باعث عفونته، واژن باید به اندازه  خودش باکتری داشته باشه، البته بهداشتتم رعایت کنی

شاهد تقابل دارودسته اپستین با شکمهای سیر از گوشت کودکان با پاکان عالم با زبان روزه و شکمهای گرسنه هستیم. رهبر با حدود ۹۰ سال سن، عمرش امروز و فردایی بود، حیف بود با بیماری و در بستر رحلت کنن، رهبر عین جدش امام حسین(ع) هرگز تسلیم نشد و عین جدش شهید شد، اسمشون در تاریخ خواهد درخشید❤️ روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن 👈 خدایا هزاران بار شکرت