2789
عنوان

یک مرد

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 45 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میخوام ببینم چه قدر چهره طرف براتون مهمه

براي من كه مهمه، اگر اخلاقش عالي باشه ولي ظاهرش به جاش خيلي بد باشه قبول نميكنم

كسايي كه زبان الماني بلدن يا شروع كردن به ياد گرفتن بيان تو تاپيكم رفع اشكال كنيم و با هم بخونيم 😊

برعکس بود قبول میکردم ..قیافه حتی اگه بهترین هم باشه بعد یه مدت اخلاقای بد باعث نفرت میشه ناخواداگاه دور میشی و دیگه اون چهره برات مهم نیست ولی قیافه که بد باشه اخلاق خوبش دلنشبنش میکنه هرچقدرم اون قیافه به دلت نباشه اخلاقای خوبو که ببینی اون فرد برات عزیزو دوستداشتنی میشه

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.

قبل از ازدواج ادم فک میکنه چعره خیلی مهمه و همه ادم و رو چهره طرف قضاوت میکنن. ادم فک میکنه اگه شوهرش زشت باشه همه میگن خاک تو سرت با شوهر کردنت. در صورتی ک اصل ماجرا اصلا چهره نیست. شوهر خوش قیافه بعد از ازدواج میشه دردسر. همه در صورتی غبطه ی ازدواج ادمو میخورن که شوهرت یه اخلاق خیلی خوب و رفتار درستی باهات داشته باشه. گول ظاهر و نخور که اگه اخلاقش خوب نباشه بعدا کور و پشیمون میشی 

میخوام ببینم چه قدر چهره طرف براتون مهمه

بعد چند سال فقط اخلاق و شعور طرفه که برات مهمه به نظر من چهره خیلی خیلی معمولی مثل عامه مردم ولی اخلاق و درک و شعور و حیا خیلی مهم تره