2777
2789
وای خداکنه دوستم ایشالااا ک توام نی نی دارییییی😍 به شوهرت گفتی؟ من نگفتم هنوز اخه دعوا میکنه بفه ...

اره از همون اول گفتم کلی ذوق کرد. اخه من حتی تجربه هاله هم نداشتم ۳ ساله منتظرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سیکلام ۳۱روژس امروز روز ۲۷م بنظرت امید داشته باشم؟

من بدون دارو سیکلام ۳۲ تا ۳۳ روزه هست. اره چرا که نه حتما امید داشته باش. الان خیلی زوده کی بی بی پررنگ بشه. من اگه روز به روز پررنگ شده بخاطر اینه که این ماه دقیق میدونستم کی لقاح شکل میگیره ۱۰ روز بعد اون بی بی زدم وگرنه درکل بعد تاخیر بی بی نشون میده

من سیکلام ۳۱روژس امروز روز ۲۷م بنظرت امید داشته باشم؟

منم سیکلام ۳۲روزه بود اما ۳۰ سیکلم بی بی مثبت شد اینم نشانه خوبیه و من فک میکنم بارداری انشالله ک درسته مراقب خودت باش عزیزم

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
صددرصد بارداری هاله این شکلی نیس این قشنگ واضحه هاله بهصورتی میگن ک فقط تو نور دیده بشه و به زور&nbs ...

وای راس میگیییییی؟؟

ینی میشه با اینکه ۴ روز به پری مونده بهش اطمینان کرد دوستم؟

اگه تجربه اینجوری و داری بگو و امیدوارم کن🙏