2777
2789
عنوان

باردار بیان

122 بازدید | 22 پست

بچه ها من الان حدود سه هفتس سرما خوردم الانم فکر کنم گلوم چرک کرده دکترمم فقط بهم ذیفن هیدرامین و استامینوفن  داده ولی خوب نشدم.سرفه بیچارم کرده چیکارکنم

بنظرم داروهاي گياهي خوب بخور كه واسه بارداري ضرر نداره مثل حريره بادوم و بادوم جوش ابگوشت ساده بدون فلفل ووو 

دارو اصلا فايده نداره منم وضعم مثل تو بود 

به اينم فكر كنرسرفه زياد به بچه اسيب ميزه 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

من دیشب از گلو درد و استخون درد بیادر شدم دیفن هیدرامین خوردم با اب جوش تا یکم اروم شدم.الان دارم میمیرم توروخدا به منم پیشنهادی بدین نمیتونم از جام بلند شم مرگ و جلو چشام دارم میبینم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرم داروهاي گياهي خوب بخور كه واسه بارداري ضرر نداره مثل حريره بادوم و بادوم جوش ابگوشت ساده بدون ...

اتفاقا دارم به همین فکر میکنم وگرنه خودم به جهنم

ممنون الان ببینم حریره بادوم چطوری تهیه میشه 

عزیزم اش اوماج بپز هر چقد میتونی پیاز بریز توش خیلیا دو روزه خوب میشی اگ بلد نیستی اشو بگم بپزی؟

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           
بلد نیستم برام مینویسی 

اره عزیزم اول پیاز خیلی زیاد پوست بکن دو یه نصف کن همون درشته بمونه بعد عدس رو هر چقد میخوایی دیگ اندازه اشو نمیگم هر چقد دوس داری بریز اول عدسو بریز تو قابلمه بعد بهش اب اضافه کن بعد ادویه جات و روغن  و نمک  و فلفل چون حامله ای کم بریز بعد پیازارو بریز توش بزار خوب بپزه بعد میتونی بهش سبزی کوفته هم واس خوشمزه شدنش بریزی  نرغ اینا هم خاستی بهش بریز بزار بپزه بعد بردار بخور  هم خوشمزه میشه هم زود خوب میشی بعد اینکه خوردی برو زیر پتو بغل بخاری بخاب

رو کلمه دوست دارم رمز گذاشتیم مثلا وقتی جلوی جمع نمیشه  بگه دوسم داره میگه هوا چقد گرمه از این دیونه بازیا که هر کس تو رابطه اش داره:)شاید وقتایی که بیرون بودیم روزی صد بار گرمش میشه ! حتی یادمه یروز برف میومد و باهاش قهر بودم و با فاصله از هم راه میرفتیم وسط خیابون یهو داد زد و گفت‌< ای خدا خودت شاهدی که چقدر گرمه >کسایی که دورو برمون بودن با تعجب نگاش کردن فقط من بودم که گفتم منم گرممه(:❤          رمز واقعی منو شوهرم                           

حريره بادوم

يه ق غ بادوم سفيد شده و پودر شده 

يه ق غ نشاسته 

يه ليوان اب 

اول بزار بادوما خوب تو اب بجوشن البته خوب هم بزن بعد نشاسته رو بريز و هم بزن تا حل بشه اخرم يه تيكه نبات 

اين واسه گلو عاليه 

😋نشاسته خوم و پخته 

يه ليوان اب جوش يه ق غ نشاسته با يه قند حل كن صبح به صبح ناشتا بخور واسه گلو معجزه ميكنه 

😋بادوم سفيد كرده رو بزار خوب بجوشه و مدام هم بزن ممكنه زود سر بره روغن ميندازه اين ميشه بادوم جوش بخور 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍