هفته 38هستم یعنی 38تموم شده زایمان اولم طبیعی بودش الان زایمان دوممه و جنین بریچه باید سز بشم رفتم دکتر گف واسه نامه زوده و تاریخ اولین سونوت دقیقه اولین سونوم زده 16 بهمن اخری زده 7بهمن گف زوده واسه نامه ولی اگه دردت گرفت برو بیمارستان منم از صبح کمر درد دارم بنظرتون برم بیمارستان یانه
اگه شدیده میگیره ول میکنه انقباض داری آره یه سر برو ضرر نداره که
تو انسان باش! نمیخواهد مسلمان باشی! با خدایت هر روز حرف بزن...شکر گزار باش با زبان خودت...خدا میفهمد حرفهایت را...نترس خدا بد نیست...حق کسی را نخور...دلی رانشکن...غمگینی را شاد کن...مریضی را مداوا کن...تو به اندازه ی توانت خوب باش و خوبی کن! بخدا خدا همینجاست... در دل تو در افکارت! نه در دینت...نه در مذهبت...نه در نمازت.............
وای منم مشکل شمارو دارم از دیشب کمر درد خیلی شدیدی دارم که حتی نخوابیدم اما ساعت ۴ وقت دکترم هست دارم تحمل میکنم تا بگذره نمیدونم اسن درد چیه غیر قابل تحمل 😭
اگه شدیده و با استراحت خوب نمیشه برو ک درد هر دو رو نخوای بکشی
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست