2821
2789
عنوان

تست

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐😐😐😐عهههه چ زود ازدواج کردی تو ک تا ده روز پیش با دوس پسرت میخاستی بری بیرون 😐😐😐😐

عزيزم ايشون كه بهشون بله دادم همونن😁

گفتم همشهريمون محسوب ميشن چون پدر مادرش همشهريمونن در اصل بعد رفتن خارج

خودش متولد اونجاست😁 

دو سه ماهه دوستيم و اومده بود ايران واسه همين نوشتم چند ماهه ميشناسيم ولي همو نديديم😁

الان شما مثلا خيلي زرنگي بنظرت؟

اللهم استودعتک قطعه من قلبی فانک خیرالمستودعین❤️
عزيزم ايشون كه بهشون بله دادم همونن😁 گفتم همشهريمون محسوب ميشن چون پدر مادرش همشهريمونن در اصل بعد ...

البته الان كه همو ديديم منظورم وقتي تاپيكه رو زده بودم بود😂😂

عزيزم ايشون كه بهشون بله دادم همونن😁 گفتم همشهريمون محسوب ميشن چون پدر مادرش همشهريمونن در اصل بعد ...

گلم واست تاپیک زدن ک دروغ میگی 

من از حرفات فهمیدم راسته همش 

اینو توضیح دادی راجب سنت ک کمه پس چجوری پزشک شدی ام بگو سوتفاهم براشون برطرف شد

ی صلوات برای رسیدن به حاجتم میفرستی مرسی❤️💐

😂😂😂😂😂بس کن پزشک 22 ساله دانشجو 

😂😂😂😂😂خدای خودت ب تاپیکات خندت نمیگیره خدا شفات بده

استارتر شاید واقعا رویایی دکتر شدن رو داری 

ولی من یکی از تاپیکاتو خوندم متوجه شدم یه دروغ گفتی که اصلاااااااا قابل توجه نیست

اومدی نوشتی دختر 16 ساله قرص برنج خورد ......زنده مونده؟؟

قابل توحه ات خانوم دکتر قرص برنج اصلااااااا و ابددددد قابل پاکسازی نیست و کشنده اس جز عحایب بود حرفت چطور دارم میگم 

من دوستم  چندماه پیش یدونه قرص برتج به مدت 5 دقیقه کف دستش بود عرق کرده بود دچار مسمومیتش شد 1 روز بستری شد 

حداقل چیزای عجیب غریب نگو گلم 

🙇خدایا مرسی بخاطر سوپرایزقشنگت😍😍😍
استارتر شاید واقعا رویایی دکتر شدن رو داری  ولی من یکی از تاپیکاتو خوندم متوجه شدم یه دروغ گفت ...

اين يه چيز عجيب غريب نيست و در صورتيكه قرص اصل نبوده باشه يا لا به لاش چنتا قرص ديگه هم خورده باشه وجود داره كه طرف زنده بمونه و اكسپاير نشه!

الان شما جبهه گرفتين بخاطر يه تاپيك مسخره

برو شما از هر دكتري ديدي بپرس بگو مريض وقتي قرص برنج ميخوره و ربع ساعته ميرسوننش بيمارستان و هيچ مدركي هم نيست كه اون قرصا قرصاي اصل بودن امكان اكسپاير شدنش چقدره؟

برين بپرسين!

اگه دروغ بود بفرمايين 

اين يه چيز عجيب غريب نيست و در صورتيكه قرص اصل نبوده باشه يا لا به لاش چنتا قرص ديگه هم خورده باشه و ...

شما بیست و دوسالته پزشک شدین ؟؟؟ الان طرح رفتین ؟

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
شما بیست و دوسالته پزشک شدین ؟؟؟ الان طرح رفتین ؟

بيست و پنج سالمه!

نميدونم كجا بوده كي بوده اين خانوم يه اشتباه تايپي گرفته از من!!!

بيست و پنج سالمه! نميدونم كجا بوده كي بوده اين خانوم يه اشتباه تايپي گرفته از من!!!

حالا گیریم اشتباه تایپی بوده دانشجو بودنتم اشتباه تایپی بوده!اگه دانشجویی چطور درخواست کار تو بیمارستان تاپ دادی؟😂با کدوم مدرک ؟؟؟؟