خستم همش فکر میکنم من یک جایی به یک طریقی همسرمو از دست میدم از زندگی من میره،نمیدونم حرفهای اطرافیانه که اینجوری مثل خوره روحمو خورده یا اصلا توی وجود من این حس از اول بوده (بچه ها بعد که خوندید پاک میکنم)
تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من
حتی خیلی سال پیش یک مشاور این حرفو به من زد که تو منشا دلدرد هات میتونه همین مساله باشه باید بشینی صادقانه با خودت فکر کنی و ریشه یابی کنی الان میبینم خیلی ها بیراهشاید نگفته من همیشه یک استرس پنهانی بدون اینکه خودم بدونم تو وجودم بوده
تو ای بال و پر من ،رفیق سفر من،میمیرم اگر سایه ات نباشه رو سر من
😞😞😞😞 مراقب همسرت باش، اصلا هم نياز نيست درمورد خانوادش باهاش صحبت كني در عوض تا ميتوني به ...
از چه نظر مراقب.نه دیگه حرفی نمیزنم زیاد.گاهی هفته ای هم اسمشون نمیاد.ولی بعضی وقتا خیلی دلم بدرد میاد.مثلا یلدا همه رو دعوت کردن عکس گذاشتن .من زنگ زدم تبریک بگم فهمیدم فکر میکردم خونه نیست.به همسرم گفتم من هیچی تو پسرشونی .اخه وه بی احترامی کردم من
ای رویتان سیاه خون بی گناه مانده بر زمین های کو صدایتان کو خدایتان مردم زمین
حتی خیلی سال پیش یک مشاور این حرفو به من زد که تو منشا دلدرد هات میتونه همین مساله باشه باید بشینی ص ...
منم بابت همین افکار ی مدت بی اشتهایی داشتم هرچقدر دکتر میرفتم میگفت چیزی نیست تااینک ی روانپزشک رفتم و فهمیدم مشکل از روحیه ام هست ک به مشکل جسمی تبدیل شده