امروز درحالیکه ما مشغول برف بازی و گرفتن عکس های سلفی و درست کردن آدم برفی بودیم و از بارش برف لذت بردیم ، زلزله زده های شهرمان نه تنها این برف خوشحالشان نکرد ،حتی باعث شد اوضاعشان سخت تر از اینی که هست بشه اونایی که هنوزم تو چادر زندگی میکنن و حتی وسایل گرمایشی مناسبی تو این هوای سرد ندارن
+نبار برف...
بخاطر مردم زلزله زده شهرم نبار
آنها سقف ندارند 😔
😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
پدر و مادر شهید حججی با پیام تبریکی که دادن خودشون خبر این ازدواج رو منتشر کردن.
خیلی کار خوبی کردن هر دوشون و تابوی اشتباهی که توی فرهنگ ما جا افتاده بود رو کنار زدن.
عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
بچه هم داشت انگار. بچشو چکار کرد برد با خودش یا دادش مادر شوهرش
پسر گلشون با خودشون زندگی میکنه
عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛