2821
2789
عنوان

نبار برف

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 27 پست
بمیرم براشون    

خدانکنه عزیزم

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷
یعنی هنوز تو چادرن. 🤤

بله

😷😤عضو کمپین مبارزه با کلمات خیلی تهوع آورِ  شوشو😩😫😖😲😦😷😷آقاااااااااایی😤😤😷😷عجقم😈😈عجیییییییییجم😮😮سِز😤😷😲😷😷پِری😲آز😦😷😤آخایی😷😷

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله

بی کفایتی بعضی دیگه از حد داره میگذره.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
کی میگه

پدر و مادر شهید حججی با پیام تبریکی که دادن خودشون خبر این ازدواج رو منتشر کردن.

خیلی کار خوبی کردن هر دوشون و تابوی اشتباهی که توی فرهنگ ما جا افتاده بود رو کنار زدن.

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
چرا باگذشت این همه مدت کاری براشون نمیکنن😔

چی بگم عزیزم

ببخشید کی میگه ازدواج کرده

خبرش داخل اینستاگرام و سایت های خبری هست برو بخون 

اگه باور نمی کنی

حتی نامه بابا و مامان شهید حججی هم به دختره درباره ازدواجش هست

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی
بی کفایتی بعضی دیگه از حد داره میگذره.

اره بخدا

ادم دلش.کباب میشه

بچه هم داشت انگار. بچشو چکار کرد برد با خودش یا دادش مادر شوهرش

پسر گلشون با خودشون زندگی میکنه

عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز