2777
2789
عنوان

شوهر دوستم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2480 بازدید | 115 پست
اینکه تو اومدی از طرف یکی دیگه تاپیک میزنی عجیبه☹

اره اخه دسترسی به اینترنت ندارن از من خواهش کردن تا بعدا بتونن بخونن

من خودمم نامزدم سرد مزاج بودن که حل شد

خجالت نمیکشم بخوام جای کس دیگه حرف بزنم یا پنهان کنم کسی منو نمیشنلسه

ممنون خدای عزیزم🎀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عاشق هم بودن؟اونام همو دوس دارن اخه

اره من شنیدم پسره کلی التماسش کرد ولی خب موضوعی نیست که بشه ندیدش گرفت هم نیاز ها و تمایلات هست هم این که خب هر ادمی میخواد بچه دار شه تو یه سنی 

هر وقتم همسرش یعنی دوستم چیزی میگه شوهرش میگه این نیازای سطحی واسم مهم نیس واسه تو فقط دغدغس

گلم همسردوستتون یه مشکل جدی ای داره ،و داره با این حرفها اونو پوشش میده وگرنه این یکی از نیازهای اصلی ازدواجه که پیوند دو نفرو محکم تر میکنه و اگر درست برآورده نشه کوچکترین مشکل در زمینه های دیگه بزرگنمایی میشه و همینطور دوستتون ممکنه این کمبودها بهشون فشار بیاره و به جاییکه نباید بکشونتش،بهترین راه دنبال درمان بودنه و در صورت همکاری نکردن همسرشون راه بعد که جدایی باشه چون اگر واقعا همسرشون علاقه به دوستتون داشته باشه تلاششو برای درمانش میکنه و رفع نیاز همسرش قطعنا براش مهم خواهد بود

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
نمیدونم عزیزم دوستم خجالتیه فوق العاده  اینارم با نهایت اکراه گفته

لطفا درخواست دوستیمو قبول کنید. ممنون

جمله ای زیبا از جرج برنارد شاو که کنایه ایه به صحبت و دعوا کردن با انسان هایی که اونقدر پست هستند که نباید باهاشون بحث یا جدل کرد: هیچ وقت با یک خوک کشتی نگیر، چرا که تو لجن مال میشوی و او لذت می برد!