2777
2789
عنوان

شوهر دوستم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2480 بازدید | 115 پست
خب وقتی نزاره چجوری....این مرده مشکوکه الان استارتر میگه تو عقد اوکی بوده بعد عروسی اینطوری شده معلو ...

خب در حد بوسه و اینااااا میتونه بفهمه که حسش هست یا نه

اگه نبود که یگمشکل داره و گرنه یه جای دیگه مشغوله

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب در حد بوسه و اینااااا میتونه بفهمه که حسش هست یا نه اگه نبود که یگمشکل داره و گرنه یه جای دیگه م ...

حتماا این قضیه خیلی مشکوکه😁

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗
از من خواستن نظرسنجی کنم که عجیبه یا برای همه پیش میاد

احتمال همجنس‌گرا بودن همسرشون هم وجود داره تو ایران متاسفانه خیلی تعریف شده نیست ولی یه گرایشه و واقعا وجود داره که البته تو ایران بخشیش بخاطر دسترسی نداشتن به جنس مخالفه که اونا دلیل همجنس‌گرا بودن فرد نیست...ولی باید توجه کنه که قبلاً رابطه جنسیشون در چه حد بود و چجوری ... شاید همسرشون بعد ازدواج متوجه گرایششون شدن (امکانش هست)

یه همکاری داشتیم...میگفت هروقت که مامانم میخواد خونم میگه چرا اینجوری لباس پوشیدی؟این همه سال با بابات زندگی کردم،یک بار موی سرمو ندیده...بعد همکارمون بهش گفته...مامان جان میشه دقیقا بپرسم اگه ندیده چطور ۷ تا بچه آوردین؟!🤔🤨

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
شوهرش یا مشکل روحی داره و باید درمان بشه یا اینکه دروغ میگه چون هیچ مردی و هیچ مردی وجود نداره به زن ...

این حرفا چیه،غریزه و نیاز برا زن هم هست،ربطی به نگاه شرافتمندانه نداره

دنیام دخترم
نه دوست بودن ولی دوستم خیلی انتظاراتی نداشته محبت زبونی شوهرش زیاد داره البته

اگر علاقه هست پس همونطورکه دوستن دیگه گقتند اختلال جن سی یا اختلال روانی وجود داره پس باید حتما به متخصص مراجعه کنن

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
اگر علاقه هست پس همونطورکه دوستن دیگه گقتند اختلال جن سی یا اختلال روانی وجود داره پس باید حتما به م ...

هر وقتم همسرش یعنی دوستم چیزی میگه

شوهرش میگه این نیازای سطحی واسم مهم نیس

واسه تو فقط دغدغس

ممنون خدای عزیزم🎀
هر وقتم همسرش یعنی دوستم چیزی میگه شوهرش میگه این نیازای سطحی واسم مهم نیس واسه تو فقط دغدغس

نیاز سطحی!!!!

حتما برن پیش یه مشاور خوووب اگر مرد باشه بهتره

پروانه را دنبال نکن ،باغچه ات را مرمت کن . پروانه خواهدآمد.