2777
2789
عنوان

شوهر دوستم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2480 بازدید | 115 پست

سلام نمیشه اینجوری نظر درستی و قطعی داد به نظر من احتمال داره شوهرایشون دچار وسواسه فکری باشن احتمال کمتری هست که پای فرد دیگه ای در میون باشه اگه بی علاقگی فقط در رابطه با رابطه جنسی باشه بستگی به رفتار طرف داره یه احتمال دیگه هم میدم که اومیدوارم اینطور نباشه امکان داره یه ناتوانایی دی این زمینه داشته باشن ویا ببخشید اینو میگم احتمال داره تمایلات همجنسگرایانه داشته باشن ایشون 

چند ساله ازدواج کردن ؟و رابطه جنسیشون قبلا چطور بوده؟ 

پروانه را دنبال نکن ،باغچه ات را مرمت کن . پروانه خواهدآمد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عروسی عقد در حد عقد باهم بودن ولی بعد عروسی میگخ اینارو حتی گفته از اینه ازدواج پشیمونه

عزیزم به دوستتون بگید حتما با روانشناس صحبت کنند

این شرایط به هر دلیلی نیاز به کمک تخصصی داره

چه بحث خیانت این آقا باشه

چه مشکلات جنسی از جمله گرایش به همجنس

چه اختلالات روانی مربوط به ازدواج و رابطه جنسی

یا....

در هر حال باید روانشناس این زوج رو ببینه

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

چقد برا دوستت ناراحت شدم .کاش یخورده رو شوهره دقیق شه شاید سرش جایی گرمه یا میخواد بپیچونه!ولی هستن ادمایی ک از رابطه بدشون میاد حالا یا خاطره یا اتفاقی چیزی تو کودکی روشون تاثیر داشته یا ...کاش دوستتون با ی مشاوره حرف بزنه و اگه بتونه شوهرشم ببره

اها ترسیدم😂 خب حسش و که میتونه ببینه داره یا نه  تحریکش کنه

خب وقتی نزاره چجوری....این مرده مشکوکه الان استارتر میگه تو عقد اوکی بوده بعد عروسی اینطوری شده معلوم‌نیس کیو پیدا کرده

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗
به زور و اصرار دوستم بوده اکثرا

پس کلا کم میل بودن نسبت به خانم...عجیییبه حتما برن مشاوره

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست
شوهرش میگه به این موضوع که فکر میکنم از ازدواج پشیمون میشن

شوهرش یا مشکل روحی داره و باید درمان بشه یا اینکه دروغ میگه  درغگوهای پست فطرتی هستن که لنگه ندارن علتش هر چیزی میتونه باشه جز حس احترام

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏