2777
2789
عنوان

شوهر دوستم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2480 بازدید | 115 پست
گفته بهت حس احترام دارم رابطه به نظرم توهینه بهت

چی چیزا بگه پس برایچی ازدواج میکنن بچه دار میشن از زمان پیامبرا بوده این چیزا بگه راستشو بگو مشکلت چیه بهانه منو نیار

خدایا مواظب نی نیم باش💖 برای سلامتی پسرم یه صلواتبفرستین که سالم و صحیح بیاد  بغلم ممنون😗

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گفته بهت حس احترام دارم رابطه به نظرم توهینه بهت

شاید کلا از نظر روانی با این موضوع مشکل داره!دوستتون عروسی کردن یا عقدن؟یهو نظر شوهره عوض شده یا از اول رابطه اینو بیان کرده؟

از ابتدا اینجوری بودن؟با ی مشاور خوب (یعنی جایی رفتین احتمال اختلال رو اصلا نداد و مثلا گفت دلبری کن و فلان بیخیال اون روانشناس شین خوب نیست چون این اختلالو علم ثابت کرده) در میون بزارن امکان داره سرگرم جای دیگه هم نباشن ی نوع اختلاله که باید بررسی بشه لطفا تو این سایت دنبال راه حل نباشین.

اول نه عقد که بودن در حد عقد اکی بودن بعدا اینجوری گفته

چند وقته ازدواج کردن؟

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست

۳ حالت داره یا مشکل روانی داره یا مشکل جنسی داره یا هم‌ سرش با کسی ارصا میشه .ببینه ریشش چیه ؟

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
شاید کلا از نظر روانی با این موضوع مشکل داره!دوستتون عروسی کردن یا عقدن؟یهو نظر شوهره عوض شده یا از ...

عروسی

عقد در حد عقد باهم بودن

ولی بعد عروسی میگخ اینارو

حتی گفته از اینه ازدواج پشیمونه

ممنون خدای عزیزم🎀
شوهرش داره ي جايي ي غلطي ميكنه  بگو بزن دهنشوبا احترام اسفالت كنه

پستات خییییلی عصبانین...چراا؟ من همیشه  فک میکنم میخوای باهام دعوا کنی😊

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
از ابتدا اینجوری بودن؟با ی مشاور خوب (یعنی جایی رفتین احتمال اختلال رو اصلا نداد و مثلا گفت دلبری کن ...

از من خواستن نظرسنجی کنم که عجیبه یا برای همه پیش میاد

ممنون خدای عزیزم🎀
اول نه عقد که بودن در حد عقد اکی بودن بعدا اینجوری گفته

ببخشید ولی اینکه میگید تو دودان عقد اوکی بودن یعنی یه چیزایی داشتن. پس اونموقع توهین نمیدونسته؟

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست