2777
2789
عنوان

شوهر دوستم...

| مشاهده متن کامل بحث + 2480 بازدید | 115 پست

یا داره چرت و پرت می گخ و از اون هفت خطاس ک نمی تونه جدا شه ولی نمی خواد با زنه رابطع داشته باشع و جای دیگه مشغوله یا واقعا تصورش اینجوری ک این ی مشکل روانیه بعضیا دچارشن،می تونه دوستت سرچ کنه تو نت هست،روان درمانی داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما سرش جایی گرمه دیگه نا رابطه با خانوم براش نمیمونه

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
اره طفلک خیلی نگرانه

از اول ازدواج تا الان رابطه نداشتن؟

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
گفته بهت حس احترام دارم رابطه به نظرم توهینه بهت

چرا توهین خب رابطه به چیز دو طرفه هست ..مگه اقا فقط استفاده میکنه...ایشون مشکل فکری دارن حتما برن مشاوره

مادر آفریده شد تا جمعه ها کسی باشد دلش تنگمان شود، آفریده شد تا دل ببرد از ادمی و اگر نباشد جای خال اش زندگی را خالی کند از سکنه... آفریده شد تا دستهایش هر غذایی را خوشمزه، هر دردی را التیام، هر دعایی را مستجاب و هر زندگی را بخیر کند.... مادر زندگی در کنارت چقدر زیباست