2821
2789

ورم یهو ناشی از مسمومیت هم میتونه باشه ی آزمایش بده

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره برا بعضیها اینطوری میشه اعضای بدن ورم میکنه

هنگامی که روح در تو دمیده شد درشکم یک زن هستی    هنگامی که گریه میکنی در اغوش یک زن هستی            هنگامی که عاشق میشوی در قلب یک زن هستی                        زن امانت است نه برای اهانتزن
مسمومیت چی اخه ب هرکی میگم میگن طبیعیه تو ماههای اخر

نمیدونم والا آخه یادمه مامانم ماه آخر ورمش زیاد بود بعد گفتن مسمومیت با داریه و این حرفا

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

چه جالب مجردی اطلاعات بارداریت خوبه😍😍😍

مامانم من دبیرستان بودم ناخواسته باردار شد 😅 الان داداشم 9 ساله شه یادمه هم مراقبت داشتم از مامانم و استرس هم ذوق بچه بعد از 10 سال😂این ازونه 

تازه دیابت بارداری هم میدونم😍😎😂