2777
2789
عنوان

بچه های شجاع دیشب بیان

167 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها تاپیک ترسناک دیشب وترکوندن بیاید ادامشو بریم بیاید تاپیک قبلیم

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😨😨😨😨چی بوده موضوع 🤔

خاطرات جنی بود ترکوندن ولی توعنوان زده بودم باردار وترسو نیاد

بچه ها قرار گزاشتیم امشب ادامشو بریم

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن

اه زنای مزخرف میترسید نیاید دیگه انگار به زور کشوندیمشون تو تاپیک.برا چی میترکونید ما خوشیم شماها بدتون میاد نیاید خودخواهای حسود عین بچه ها لجبازن خجالت از سنشون نمیکشن تو کار همه فضولی میکنن

لطفا درخواست دوستی ندید
اه زنای مزخرف میترسید نیاید دیگه انگار به زور کشوندیمشون تو تاپیک.برا چی میترکونید ما خوشیم شماها بد ...

حرص نخور عقده این بیا تاپیک قبلیم ادامشو بریم

من یه سری چیزا دارم بگما ولی هم بنظر خودم ترسناک نیست هم واقعیتش تو صحتش شک دارم به خودم شک دارم همش میگم حتما خواب بوده یا ذهنم درگیر بوده خواب اونجوری دیدم بهشکلای مختلف ردشون میکنم

لطفا درخواست دوستی ندید
انقدم تعریف کردم دوباره حسش نیس بگم یه چند تا تعریف کنید موتور منم روشن شه😁

اره منم منتظرم بیان همه تاباز نترکونن تگ کن اونایی که میشناسی

باجاریم رفتیم شمال بعد ویلا لب دریا گرفتیم اومدم جاریمو بترسونم گفتم این دریا کلی ادم کشته و روحشون اینجا سرگردانه

شب موقع خواب همش سنگینی حس میکردم نمیتونستم بخوابم تااینکه وقت شیر دخترم شد

فلاکس دخترم خراب بودو اب و همش یخ میکرد بعد اونشب تااومدم فلاکس و برداشتم یه دست و دیدم که فلاکس و که ابش جوش بود خالی کدد روم