دوستای عزیزم سلام
وظیفه خودم می دونم همانطور که تو این دو سال از تجربیات شما استفاده کردم من هم تجربیاتی که با خون جگر بدست آوردم را بهتون بگم:
1- البته اول از همه توکل به خدا کنید چون من با نگاه به این دوساله میبینم که انگار خدا ما را به این سمت سوق داد که آمادگی لازم را بدست بیاریم و عجول نباشید برای درخواستاتون از خدا .
2- یادتون باشه تو تستهای قبل بارداری تست پرولاکتین را انجام بدهید چون من 4-87 که 31 سالم بود اولین بار اقدام کردم البته 3-4 ماه قبلش پیش یک دکتر زنان که واقعاً خدا ازش بگذره برای چک آپ رفتم جالبه که مهمترین تست را که من بعدها فهمیدم برای من قبل از بارداری ننوشت (تست پرولاکتین ) و من بعد از شش ماه فهمیدم که پرولاکتینم بسیار بالاست بدلیل کم کاری تیروئیدم و می دانید که روی تخمک گذاری بسیار اثر داره. به همین راحتی ما 6 ماه را از دست دادیم .
3- تستهای اسپرم را حتماً در مراکز نازایی انجام دهید زیرا این تست کاملاً مشاهده ای است و در آزمایشگاههای عادی جواب دقیقی ربه شما نمی دهند و سیکل درمانتان گمراه کننده خواهد شد زیرا ما بعد از شش ماه این دکتر تازه تست اسپرم برای شوهر من نوشتند که متوجه شدیم تعدادش بسیار کم و حرکت رو به جلو صفر دارد . البته بعد از 3 بار آزمایش دادن زیرا دو بار در آزمایشگاه معمولی دادیم که نتایج بطور فاحشی با مرکز نازایی متفاوت بود و جواب مرکز نازایی درست بود .
4- اگر دسترسی به اینترنت دارید در مقالات علمی برای مشکلتون خیلی سرچ کنید چون من واقعاً به این نتیجه رسیدم که تمامی پزشکان اشراف به تمامی علم روز ندارند . من آنتی بیوتیک موثر برای حذف لیکوسیت شوهرم را خودم پیدا کردم و مقاله را به دکتر نشان دادم و واقعاً موثر بود. دقیقاً بعد از مصرف اون ها من حامله شدم.
5- من پیشنهاد می کنم همزمان حداقل دو دکتر را مشورت بگیرید برای هر کاری چون اگر موش آزمایشگاهی یک دکتر باشیم بیشتر زمان را از دست می دهیم .
من همزمان پیش دکتر پاک روش و قوامی و عارفی و صفارزاده می رفتم و خیلی هم به اسم دکتر اعتماد نکنید .......