2777
2789
عنوان

زنگ بزنم یا نه

95 بازدید | 11 پست

یکی دوستام مامان باباش رفتن مکه امروز اینم حالش خوب نبود دوساعت دیگم امتحان سلامت بهداشت داریم از ساعت ده هرچی زنگ میزنم جواب نمیده هنوزم نخونده بود بگم خونده خوابیده

میخوام ساعت شیش و نیم اگه جواب نداد زنگ بزنم باباش که زنگ بزنه به اون یکی دختراش اینو بیدار کنن 

بنظرتون زنگ بزنم یا نع؟

بنظرم نه

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید خواب مونده باش آره بزن بگو بیدارش کنن

تروخدااا وقتی تاپیک میزنم یا سوال میپرسم فقط به لپ کلام دقت کنید نه اینکه چرا اینجاش کجه چرا اونجاش.... تروخدااا خیلی بدمممم میادددددددددددددددد

نه زنگ به پدرش نزن

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

نه مگه مجبوری اون اگه قصدش خوندن باشه خودش پامیشه بیشتر بهت میگن دخالت میکنه توهمچی شاید نخواد باباش ...

اخه دختر درس خونیه 

خشکی چشم داره سر همین حالش خوب نبود 

خودش میگفت قبلا حواست باشه خواب نمونم پ اینا ولی الان خجالت میکشم به باباش زنگ بزنم

فکر کنم هستن چون قراره امروز آش پشت پا بپزن

خب اگه میدونی تنها نیست و چیزیش نشده دیگه ولش کن پس. الکی خانوادشو نگران نکن بعدا خودش شاکی میشه که چرا زنگ زدی بهشون و ...

من از ریاضی متنفرم ولییییییی عاشق پول شمردنم😂
اخه دختر درس خونیه خشکی چشم داره سر همین حالش خوب نبود خودش میگفت قبلا حواست باشه خواب نمونم پ اینا ...

ببین تو تلاشتو بکن ببین میتونی خودشو بیدارکنی ولی زنگ زدن به پدرش به نظرم کاردرستی نباشه