2777
2789
عنوان

آی وی اف

407 بازدید | 26 پست

سلام کسی هست به تازگی آی وی اف انجام داده باشه، میخوام درباره ی قبل از رفتن برای انتقال و اینکه چی باید بخورم که احتمال موندن جنین بیشتر شه بدونم

🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍.                💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.       

میخوای ای وی اف کنی؟؟خوشبحالت  منم دوست دارم بشم ولی خوب سوزن میزنم و ماه بعد میرم  ای یو ای  اگه شوهرم قبول کنه که نمیکنه..حسته شدم از انتظار 

یا برگرد یا آن دل را برگردان 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانما شماها آمپول hmgوhcgزدین  تاحالا؟؟  کدوم رواول میزنن؟؟

برا من اول اچ ام چي زدن سه روز

بعد اچ سي جي كه ٣٦ساعتش بعدش رفتم انتقال 

هر كسي فرق داره دارو هاش البته 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
هزینش چند شد؟ 

هزینه ی چی؟ آی وی اف.

فک کنم دو تومنی برای تخمک کشی هزینش شد. هنوز که انتقال باز یه هزینه جدا داره

🌺یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا ان شاءالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍.                💕ان شاءالله به امید خدا یه روزی امضام این بشه: و خدایی که به چشم معجزه اش را دیدم/ بابت معجزه اش از ته دل خندیدم ........الهی شکرت.       
میخوای ای وی اف کنی؟؟خوشبحالت  منم دوست دارم بشم ولی خوب سوزن میزنم و ماه بعد میرم  ای یو ...

اره منم خسته شده بودم. خیلی حس بد و تلخیه. آی یو آی هم انحام دادم و نشد. حالا ان شاءالله شما باردار شی اینبار. ولی حواست باشه باید خیلی استراحت کنی‌. دکتر به من گفت استراحتی نداره و میتونی معمولی باشی ولی من اشتباه کردم به حرفش گوش ندادم و استراحت نکردم و تازه پاشدم دو روز بعدش بازار رفتم😕 شما سعی کن تا دوهفته ک ازمایش بدی حتما خوب استراحت کن ان شاءالله نتیجه بگیری.

ولی اگه احتمال یک درصد خدای نکرده باردارنشدی با همسرت حرف بزن بگو بجای اینکه اینهمه هربار آمپول بزنم که چقدم سرطان زا هست و بعدا عوارضش رو نشون میده، ادم یه بار این امپولا رو میخوره و میره تخمک کشی و چندتا جنین فریز ک باز نیاز ب امپول نیست و هربار میره اینا رو میزاره ک ان شاءالله با رعایت و خواست خدا باردار بشه. ببخشید طولانی شد. خخخ

هزینش چند شد؟ 

هزینه ی چی؟ آی وی اف.

فک کنم دو تومنی برای تخمک کشی هزینش شد. هنوز که انتقال باز یه هزینه جدا داره

برا من اول اچ ام چي زدن سه روز بعد اچ سي جي كه ٣٦ساعتش بعدش رفتم انتقال  هر كسي فرق داره دار ...

شما آی وی اف کردی نتیجه گرفتی؟ میشه تجربتو لطفا در اختیار منم بزاری اخه ان شاءالله دوهفته بعد میرم واسه انتقال، میخوام بدونم همه چیو. میخوام ان شاءالله نتیجه بگیرم دیگه اینبار. 

توروخدا برام دعا کنید خانوما

آخه چرا اینجا همه میگن اولhmg بعدhcg☹به خدا گیج شدم

خب هر كي يه مشكلي داره ، خيلي از  امپولايي كه اينجا ديدم بعضيا زدن با مال من فرق داشت 

خودت رو مقايسه نكن گلم 

شما آی وی اف کردی نتیجه گرفتی؟ میشه تجربتو لطفا در اختیار منم بزاری اخه ان شاءالله دوهفته بعد میرم و ...

عزيزم من تخمك كشي شدم هفته قبل ، هايپر شدم و حال مرگ بودم ، هنوزم خوب نشدم ، دارو دارم مصرف ميكنم 

گفتن پريود كه شدي هيچ ، پري دوم بيا برو سونو ، هر چي خدا بخواد 

فعلا فريز كردن جنينارو 

بيا تو تاپيك تورك انا اونجا خيلي خوب راهنمايي ميشه گلم