2777
2789
عنوان

برم خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 67 پست
من شب عقدم مادرم پیشم خابید شوهرم اونطرف اتاق بعد مادرم عذاب وجدان گرفت نصفه شب پاشده میگه دوماد میخ ...

خخخخ حالا مگه هر شب پیشت میخوابیده یا فقط اون شب میخواسته ازت محافظت کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خاهرم یه نصیحت بهت. تو دوران عقد شعی کن ماهی 2بار بیشتر نری. خاستی بمونیم فقط 1شب.کار نکن خونه مادرشوهر. در حد ظرف شستن فقط. سعی کن اگ ناراحتی چیزی پیش اومد رو در رو حلش کتی نه پشت تلفن که واقعا خراب میکنه و ممکنه هر دو طرف قضاوت الکی بکنن. سعی کن حریم هارو حفظ کنی که روتون به هم باز نشه. سعی کن تو عقد کلا مثل یه دوست باشین و وارد مسائل نشی. زیاد وابسته نشو. خودتو پایین نگیر خاهرم. توقعتم بالا بگیر تو عقد.مسائل و مشکلاتتونم خودتون حل کنید نزارید خانواده ها بفهمن.  من ک هیچ کدوم اینارو نمیدونستم خیلی ضربه خوردم. بدترین دوران عمرم یکسال عقدم بود

خخخخ حالا مگه هر شب پیشت میخوابیده یا فقط اون شب میخواسته ازت محافظت کنه

نبخدا اولین بار بود کنارم میخابید خودم دهنم وا مونده بود نمیدونم چ فکری کرده بود پیش خودش تازه میدونست ک ما عروسیم نمیگیریم

منم یه تصیحتت کنم اویزه گوشت کن ولی بعد عقد اجراش کن.(بگذار خرت که از پل گذشت؛عروسی کردید)هر چی بهت اعم از متلک و بی احترامی و شوخی مورد دار و ...کردن ناراحت شدی همون موقع عکس العمل نشون بده جوابشونو بده تو دلت جمع نکن اینطوری همیشه موفقی .من کلی از این موضوع ضربه خوردم

خخخخخ چ شوهر خوبی داشتی من بودم میاوردمت برا مامانت مانتو شلوارو کتابو خخخ

خخخخ ن میدونست خجالت میکشم هیچی بهم نمی‌گفت  اونم هی میگفت برق خاموش کن من میگفتم ن میخام درس بخونم مثلا الکی😁😁😁😁

خدایا خودت مواظب  دوتا گل پسرم باش