2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بلند که میشه دیگه محکمه بین دو تا سه هفته هم میمونه ولی خوب بستگی داره به جایی که میری و جنس ناخنت و اینکه بدیش اینه که بعد که ریمو میکنی خووب یکمی نازک میسه ناخن

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
نه قبل ریموو. موقعی ک ژل میزنن ناخنام بلندتر میشه . عین کاشت یا نه؟ ژل فقط رو خود ناخنه؟ بدون تغییر ...

بدون تغییر هست عزیزم اولش که میزنن روی خود ناخنت هست

نه عزیزم ژلیش مواد نیست فقط لاک ژله ای هست 

ژلیش یعنی روی ناخن خودت پودر و لیکوعید رو میزاره بعدش اگه بخوای ژل خالی یا لاک ژل میزنه 

صداقت هدیه بسیار ارزشمندی است ،انرا از انسانهای کم ارزش انتظار نداشته باشید...
ژلیش یعنی روی ناخن خودت پودر و لیکوعید رو میزاره بعدش اگه بخوای ژل خالی یا لاک ژل میزنه 

من بدون پودر و هر چیزی انجام میدن برام وقتی میرم ارایشگاه عزیزم 

من بدون پودر و هر چیزی انجام میدن برام وقتی میرم ارایشگاه عزیزم 

خب موادش فرق داره اون کاشت باژله حتما ما یه کاشت با پودر و لیکوعید داریم یه کاشت با ژلیش که جفتشو هم میشه روی تیپ انجام داد هم روی ناخن 

صداقت هدیه بسیار ارزشمندی است ،انرا از انسانهای کم ارزش انتظار نداشته باشید...
خب موادش فرق داره اون کاشت باژله حتما ما یه کاشت با پودر و لیکوعید داریم یه کاشت با ژلیش که جفتشو هم ...

پس فقط ظاهر ناخنم یک دست میشه بدون اینکه سایزش فرق کنه ؟ 

خب موادش فرق داره اون کاشت باژله حتما ما یه کاشت با پودر و لیکوعید داریم یه کاشت با ژلیش که جفتشو هم ...

اطلاعی ندارم عزیزم 

من ژلیش رو فقط میدونم اول ناخن رو مانیکور میکنی اگه دلت بخواد بعد روی ناخن لاک ژل میزنن چند لایه و بعد هر بار هم تو دستگاه میزارن ، من این رو فقط ژلیش شنیدم .

اونی که موادد و پودر میزارن روی ناخن برای وقتی هست که تیپ و ژل میزارن فکر میکنم اطلاعی ازش ندارم