2777
2789
عنوان

چرا لک بینی؟؟

124 بازدید | 5 پست

دکتر واسه دوره درمانم بهم قرص ال دی داد و آمپول دیفرلین و با اینکه طبق دستور مصرفشون میکنم ولی از روز اول همش لک بینی دارم چرا؟😩

الهی...گاهی...نگاهی...

ال دی ب بعضیا نمیسازه و لکه میبینن با وجود مصرفش. ب دکترت بگو

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ال دی ب بعضیا نمیسازه و لکه میبینن با وجود مصرفش. ب دکترت بگو

زنگ زدم بهش گفتم گفت روزی دو تا ال دی بخور با وجود اینکه دوتا میخورم و سه روزکه آمپول دیفرلین زدم بازم لک دارم خیلی ناراحت کنندس 

الهی...گاهی...نگاهی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زنگ زدم بهش گفتم گفت روزی دو تا ال دی بخور با وجود اینکه دوتا میخورم و سه روزکه آمپول دیفرلین زدم با ...

متاسفانه وسط دوره نمیشه کاریش کرد . ادامه بده ببین چی میشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
متاسفانه وسط دوره نمیشه کاریش کرد . ادامه بده ببین چی میشه

ممنون عزیزم خودمم نمیدونم چیکار کنم لطفا برام دعا کن لااقل اینهمه دارو مصرف میکنم لااقل نتیجه بده 

الهی...گاهی...نگاهی...
ممنون عزیزم خودمم نمیدونم چیکار کنم لطفا برام دعا کن لااقل اینهمه دارو مصرف میکنم لااقل نتیجه بده&nb ...

ایشالا به زودی مشکلتون حل بشه