2777
2789
عنوان

ویار😨😭

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 29 پست

من کل بارداریمو دمیترون خوردم

البته تا4ماه کسی بهم نگف بخور

منم تو 4ماه ازبس استفراغ میکردم9کیلو کم کردم

از4ماه ب لعد دمیترون میخوردم تا حالم میخاس بد میشه یا هر8ساعت میخوردم بهتر شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمیترون خیلی خوبه. من سر پنجاه روز پیارم شروع شد. صبحش که از خواب بیدار. شدم سرگیجه شدید و افت فشار. هرچی می‌خوردم بالا میووردم. فک میکردم مسموم شدم چون این حاملگی دوممه سر اولی هیییچی ویار نداشتم . زهی خیال باطل فک میکردم اینم مثل اونه. 

دیگه تا یک ماه مردم و زنده شدن غذا می‌خوردم میخواستم بالا بیارم میرفتم بالا میووردم فشارم میفتاد. داغون شده بودم فقط میگفتم خدایا سرگیجه تموم شه هرچی تهوع داشته باشم تحمل میکنم . برای سرگیجه م که هیچی دارو ندادن ولی برای تهوع  دکتر بهم دمیترون داد. روزی سه تا رو حداقل می‌خوردم تا سه ماه اول. بعدش خدارو شکر سرگیجه و تهوع و افت فشارم تموم شد. اول پنج ماهگی هم تهوعم خیلی کمتر شد . الان هم فقط صبحها تهوع دارم که حتما باید همون اول صبح یه دمیترون بخورم. 

💖 لبیک یا خامنه ای، لبیک یا حسین است. 💖

منم خیلی نگران بودم که برای بچه ضرر نداشته باشه ولی بهم مجبور بودم هم اینکه دیدم خیلی ها میخورن، دکترم هم گفت خیالت راحت باشه دمیترون خوبه. قرص ویتامین ب۶ هم میتونی بخوری ولی نباید زیاده روی بشه مثلا روزی یکی دوتا. چون ب ۶ باعث کاهش تهوع در مادر میشه. زیاده روی ش باعث وابستگی جنین به ب ۶ میشه. نهایتا تا یه ماه روزی یکی بخور. 

گوشت کبابی بهم میگفتن بخور اصلا از بوش متنفر بودم. بدتر تا چند ساعت حالم بده بود. باید بذاری این دوره بگذره . چهار ماهت که تموم بشه ویارت هم انشالله خیلی خیلی کم میشه. من که اینقدر حالم بده بود اصلا باورم نمیشد که کمتر شده باشه.

ضرر نداره؟

استارتر اول اینکه مامان شدنت مبارکه بالاترین وشیرین ترین حس الان تو دلته زیادنگران نباش بعدسه ماهگی درست میشی .منم یه ماه دمیترون خوردم اما بعدش کیسه صفرام داغون شد نمیدونم از اون بود یا چیزه دیگه .بهرحال اون کنجد تودلت ارزشش رو داره 😍😘

استارتر اول اینکه مامان شدنت مبارکه بالاترین وشیرین ترین حس الان تو دلته زیادنگران نباش بعدسه ماهگی ...

ممنون مرسی😙

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️

یه قرصی هست به اسم زینتوما... دکترم بهم داد

اون کمی حال منو بهتر میکرد و بس.. دمیترون و اینا فقط جلوی تهوع میگیره 

انشالا 12 هفته ت تموم بشه روبراه میشی

منکه رو به قبله بودم.. 

برای شادی روح پدر عزیزم یه صلوات میفرستین ... ممنون