2821
2789
عنوان

داداش عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 27 پست

شايد خدايى نكرده مشكلى داشته باهاش نتونسته بگه يا چيزي ديده بوده ازش چون گفته بدبختش كردين يا از علاقه ى زياده اوايل اينجوري بعد از سرش بيفته يا دوست داشته راجع ب ازدواج خواهرش ب نظرش احترام بزارن 

ميشه براى حاجت روا شدن همه حاجت دارا يه صلوات بفرستى مرسى    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعضی ازپسرااینجورین ازبس خواهرشونودوست دارن بعدکه میخوادازدواج کنه ازشوهرخواهرشون بدشون میادانگارمیخوادخواهرشوازش بگیرن شایدداداش شمام ازاوناست

لطفالایک نکنید،ممنون
دقيقا مسأله همينجاست احتمالا چون خيلي با نامزدت صميمي بوده حتما چيزي ميدونه 🤔

اخه شوهرم میگه بهش بگو اگه رفتار ی چیزی ازم دیده بیاد به همه بگه ولی بی دلیل اینطوری نباشه

...

دوستی خاله خرسه

خواهرمن با همین دوس داشتنش داشت زندگیه منو خراب میکرد

خط قرمزت شوهرت باشه و بهش بگو داداش عاشقتم عکستو میذارم تو کیفم ولی با کسی که با شوهرم بی احترامی میکنه کار ندارم

سرکار میرفتی خوب بود ولی حالا که زندگی فرصت یه همسر خوب برات گداشته باید اون مسیرو درست بری

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
دوستی خاله خرسه خواهرمن با همین دوس داشتنش داشت زندگیه منو خراب میکرد خط قرمزت شوهرت باشه و بهش بگ ...

اره دقیقا شوهرم رفتارای بد داداشمو سر من تلافی میکنه 

...

شايد فقط چون غرورش جريحه دار شده داره اينطوري ميكنه هيچ دليلي نداشته باشه نميدونم خودتون بهتر ميشناسيدشون اخه من خودم بي دليله بعضي از رفتارامو بدخلقيام بعضي وقتا خودم نميدونم دردم جيه فقط ناراحتمو دلم پره

ميشه براى حاجت روا شدن همه حاجت دارا يه صلوات بفرستى مرسى    
اخه شوهرم میگه بهش بگو اگه رفتار ی چیزی ازم دیده بیاد به همه بگه ولی بی دلیل اینطوری نباشه

بعضی چیزها رو نمیشه گفت. خودت خراب میشی...

البته مورد من اینطوری نبود ولی یه مورد دیگه میشناسم مرده نمیتونست حقیقت رو راجع به شوهر خواهرش بگه چون ماهیت مساله طوری بود که آبروی خودش میرفت البته این فقط یه مثال بود و منظورم این نیست که خدای نکرده در مورد شما صدق میکنه فقط دارم میگم هر رازی رو نمیشه گفت

در نهایت ممکنه برادر شما اخلاقش بد باشه و الکی با یکی لج کنه شما با شناختی که ازش داری بهتر میتونی بگی. آیا قبلا هم با کسی لج کرده آیا کینه ایه آیا بی منطقه 

من خیلی عذاب میکشیدم ولی نمیتونستم حرف بزنم فقط پشت سرش فحش میدادم و مجبور میشدم ببینمش شاکی میشدم و همه ش میگفتم خواهرم بدبخت شده

پدرم میگفت بلوط تو از هیشکی خوشت نمیاد. با هیچکس نمیخوای معاشرت کنی اون خیلی آدم خوبیه 

منم بغضم رو قورت میدادم

میدونستم خواهرم ادم بسیار وابسته ایه خیلی بدیها از شوهرش میدونه و جدا نشده با اینکه طلاق واسه ما اصلا ننگ وعار نیست مونده. میترسیدم اینم بفهمه و جدا نشه...

البته نهایتا دارن جدا میشن