2777
2789
عنوان

کنجد جون❤️

377 بازدید | 9 پست

کنجد جون کجاست؟ چرا قطع دسترسی شده؟ خیلی به فکرش بودم!! این دیدم نیست 😭 خبری دارید ازش؟ قرار بود بره سونوی قلب که😔♥️

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام. از کنجدجون خبری نشد؟؟ خیلی توی فکرشم. چرا نیست دیگه؟؟

سلام نه منم خیلی به فکرشم نمی دونم چرا نیست😔

خبری ازش شد لطفا به منم بگید

سلام نه منم خیلی به فکرشم نمی دونم چرا نیست😔 خبری ازش شد لطفا به منم بگید

عزیزم سلام 

از کنجد جون خبری شد  

اگه کاربریش رو عوض کرده بگو میخوام حالشو بپرسم ...ممنونتم ❤🌷😍😙

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
عزیزم سلام  از کنجد جون خبری شد   اگه کاربریش رو عوض کرده بگو میخوام حالشو بپرسم ...ممنو ...

عوص نشده که من چند روز پیش باهاش حرف زدم

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
عزیزم سلام  از کنجد جون خبری شد   اگه کاربریش رو عوض کرده بگو میخوام حالشو بپرسم ...ممنو ...

سلام عزیز دل

یه تاپیک دیگه زدم اونجا کاربری جدیدشو گذاشتم

سر بزن❤️😘

سلام عزیز دل یه تاپیک دیگه زدم اونجا کاربری جدیدشو گذاشتم سر بزن❤️😘

ممنونم رفتم عزیزم ...

هنوز فارق نشده اره ...؟

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...