2777
2789
عنوان

یه راهکار بدین بدون سرزنش

113 بازدید | 12 پست

خیلی استرس دارم، کسی که پاش نشستم چند سال، اومد خواستگاری فقط یکبار تا خانوادم مخالفت کردن یک هفته فرصت داد بهم راضی شون کنم و رفت،ب منم گفت ازدواج کن منم ازدواج میکنم،خیلی التماسش کردم نرو اما رفت،منم بعد ۴ماه عقد کردم با یکی دیگه، حالا طرف تو ایمیلم پیام داده تنهام گذاشتی، نمیدونه من ازدواج کردم ، از اون روز ب هم ریختم ، میترسم نامزدم بفهمه زندگیم خراب شه خدای ناکرده، من بخدا حتی دستشم نگرفتم تو اون سالها فقط صادقانه وایسادم شرایطش جور شه،اما اون نامردی کرد زود رفت،چیکار کنم حالا آروم شم؟ دو روزه خوب غذا نخوردم،بعد یک سال برگشته.شمارمو نداره عوض کردم فقط ایمیلمو داره، یعنی میتونه کاری کنه؟ اون باید بترسه یا من؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐😐الان دقیقا از چی میترسی!!!

شما ک دستشم نگرفتی 

چ مدرکی داره😂گیریمم داشته باشه مدرک چیو داره 

ب نظرم اگ ایمیلت مهم نیست گم و گورش کن 

اون ک با ی جواب منفی رفت مطمئن باش بفهمه ازدواج کردی پشت سرشم نگا نمیکنه 

😐😐😐😐الان دقیقا از چی میترسی!!! شما ک دستشم نگرفتی  چ مدرکی داره😂گیریمم داشته باشه مدرک چ ...

چه میدونم والا انقد میترسم که قلبم داره میاد تو دهنم، میگم نامزدم نفهمه اگه بفهمه پیش خودش هزار فکر میکنه

جوابشو نده اگه میتونی ایمیلتم عوض کن

ایمیلمو اون درست کرد پسوردشو عوض کردم اونم ایمیلشو ب عنوان پشتیبان زده بود اونم حذف کردم،خود ایمیل و نمیتونم حذف کنم لعنتی اه