2777
2789
عنوان

بچه هااااا😭😭😭😫😭

451 بازدید | 51 پست

بچه تو لباس زیرم خون دیدم لکه خون هفته پنج بارداریم میخوام شیاف سیکلوژست۴۰۰ رو بزارم چحوریه باید از مقعد گزاشت یا واژن؟😭😭😭😭😭

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا ناراحتی لانه گزینی انجام شده لکه بینی داری فقط استراحت کن دس ب چیزی نزن 

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
مقعد بهتره از واژن بزاری بیشتر تحریک میشه یاعث لکه بینی میشه در ضمن اول برو دکتر ببین علت لکه بینی چ ...

احه فردا جمعس دارم سکته میکنم

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

ایشالا همین ک میگی باشه دارم میمیرم از ناراحتی😭بعدسه سالو نیمتازه فهمیدم باردارم خدایا ازم نگیرش میمیرم😭😭😭😭

خدایا چقد بدبختم😭بعدسه سالونیم با بدبختی دادی حالا نگیرش ازم😭😭😭😭😭😭

استرس نداشته باش عزیزم حالا شیافو استفاده کن انشالله که چیزی نیس منم همینجوری بودم خوب شدم شیاف مصرف ...

بدون تجویز دکتر ضرر نداره؟

ایشالا همین ک میگی باشه دارم میمیرم از ناراحتی😭بعدسه سالو نیمتازه فهمیدم باردارم خدایا ازم نگیرش می ...

من خودم لک بینی داشتم هیچی نشد !خواهر شوهرم پریود شدید داشت چندین بار تو بارداریش هیچی نشد عزیزم اصلا نترس دکترم بهت استراحت میده و شیاف استرسم واست خوب نیس

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

اخه مگه تو پنج هفته و شیش رو بازم لانه گزینیه؟