eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 عنوان بچه هااااا😭😭😭😫😭 451 بازدید | 51 پست بچه تو لباس زیرم خون دیدم لکه خون هفته پنج بارداریم میخوام شیاف سیکلوژست۴۰۰ رو بزارم چحوریه باید از مقعد گزاشت یا واژن؟😭😭😭😭😭 (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭 1397/10/28 | 01:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tatijun عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61297 عزیزم با این شرایط مقعدی استفاده کنی بهتره **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
hourglasss عضویت: 1397/10/24 تعداد پست: 679 من از واژن میزاشتم.ولی یه مشورت با دکتر بکنا ذهن انسان ابله مثل مردمک چشم میمونه، هر چقدر بیشتر نور بتابونی تنگ تر میشه.
nedaaaaa76 عضویت: 1397/07/08 تعداد پست: 2397 مقعد بهتره از واژن بزاری بیشتر تحریک میشه یاعث لکه بینی میشه در ضمن اول برو دکتر ببین علت لکه بینی چیه بعد اگه لازم باشه خود،دکتر شیاف میده
مگنام عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 خب چرا ناراحتی لانه گزینی انجام شده لکه بینی داری فقط استراحت کن دس ب چیزی نزن 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 مقعد بهتره از واژن بزاری بیشتر تحریک میشه یاعث لکه بینی میشه در ضمن اول برو دکتر ببین علت لکه بینی چ ... احه فردا جمعس دارم سکته میکنم (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 خب چرا ناراحتی لانه گزینی انجام شده لکه بینی داری فقط استراحت کن دس ب چیزی نزن ایشالا همین ک میگی باشه دارم میمیرم از ناراحتی😭بعدسه سالو نیمتازه فهمیدم باردارم خدایا ازم نگیرش میمیرم😭😭😭😭 (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
nedaaaaa76 عضویت: 1397/07/08 تعداد پست: 2397 احه فردا جمعس دارم سکته میکنم استرس نداشته باش عزیزم حالا شیافو استفاده کن انشالله که چیزی نیس منم همینجوری بودم خوب شدم شیاف مصرف کردم
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 خدایا چقد بدبختم😭بعدسه سالونیم با بدبختی دادی حالا نگیرش ازم😭😭😭😭😭😭 (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 استرس نداشته باش عزیزم حالا شیافو استفاده کن انشالله که چیزی نیس منم همینجوری بودم خوب شدم شیاف مصرف ... بدون تجویز دکتر ضرر نداره؟ (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
مگنام عضویت: 1397/10/27 تعداد پست: 2002 ایشالا همین ک میگی باشه دارم میمیرم از ناراحتی😭بعدسه سالو نیمتازه فهمیدم باردارم خدایا ازم نگیرش می ... من خودم لک بینی داشتم هیچی نشد !خواهر شوهرم پریود شدید داشت چندین بار تو بارداریش هیچی نشد عزیزم اصلا نترس دکترم بهت استراحت میده و شیاف استرسم واست خوب نیس 😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
eshgholi مدیر استارتر عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 3058 خب چرا ناراحتی لانه گزینی انجام شده لکه بینی داری فقط استراحت کن دس ب چیزی نزن اخه مگه تو پنج هفته و شیش رو بازم لانه گزینیه؟ (دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭