2777
2789
عنوان

مادر شدن چ حسیه؟؟

617 بازدید | 60 پست

حس میکنم از این حس قشنگ خیلی دور شدم حس میکنم اصلا من ساخته نشدم برای مادر شدن؟؟ همش میگم امکان داره من حامله بشم؟؟ اصلا از خودم خییییلییی دور میبینم خیلیییی دور.....چقدر دوس داشتم الان یه نی نی داشته باشم کنارم خوابیده باشه بغلش کنم بوسش کنم‌.دیگه زندگیمون هم تکراری شده بی حوصله شدیم وقتی منو شوهرم تو خونه هستیم شوهرم سرش تو گوشی منم یه طرف سرم تو گوشی اخه چقدر دوتایی بشینیم حرف بزنیم چقدر فیلم ببینیم....سوت و کور هس خونمون هیچ زندگیی ای توش جریان نداره مث یه برکه مونده هس زندگیم....دوستام بچه دومشون به دنیا اوردن و من همچنان دارم به اون ها نگاه میکنم با خودم میگم چرا؟؟؟ واقعاااا حسودی میکنم میگم خوشبحالشون مامان شدن یعنی یکی ادمو مامان صدا کنه چ حسیه؟؟ بچتو بغل کنی چ حسیه؟؟ عکس بچه هاشون میذارن تو استوری و من باید قربون صدقه برم که فک نکنن حسودیم شده....عاشق بچه های خواهرام و داداشام هستم اونا هم منو دوس دارن اما اول و اخر چی شب میرن بغل مامانشون میخوابن و من فقط یه عمه هستم و یه خاله دیگه بیشتر از این نخواهم شد....خسته ام که اینقدر وجودم مادر شدن رو میطلبه اما دستم بهش نمیرسه.....بدجور دلم گرفته دام گرفته از نگاه ترحم انگیز دیگران دیگه دلم نمیخاد تو هیچ مهمدنی و عروسی شرکت کنم.فقط من هستم که نی نی ندارم حتی اونایی که چند سال بعد از من ازدواج کردن بچه دارن ولی من هیچچچچ....بخدا دلم نی نی میخاد بعلش کنم بوسش کنم.یعنی میشه من حامله بشم؟؟ میشه من نی نی به دنیا بیارم؟؟ میشه یکی بهم بگه مامان؟؟ میشه؟؟؟؟؟

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
واییی عزیزممممم...چند وقته اقدامی..

۵ ساله ازدواج کردم.از همون اول میخاستیم.

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امید وارم حسشو تجربه کنی از ته دل امیدوارم ودعا میکنم اما هرگز نگاه بقیه واست مهم نباشه

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم
الهی به حق امام زمان دامنت سبز میشه گلم.مشکلت چیه؟

ممنون عزیزم واقعا محتاجم به دعا..مشکل خاصی هم ندارما.تنبلی تخمدان.لعنت بهش

امید وارم حسشو تجربه کنی از ته دل امیدوارم ودعا میکنم اما هرگز نگاه بقیه واست مهم نباشه

ممنون عزیزم.اخه یبار مهم نباشه دو بار مهم نباشه اخر تو روحیه ادم اثر میذاره.ادم اعتمادبنفسش از دست میده.مث الان من.واقعا حس میکنم یه کمبودی دارم که جلب توجه همه شده حس میکنم همه دارن یه جور نگام میکنن

دقیقا مثل منی 😭 منم خسته شدم خسسسسسسستهههههههههههه

این خستگی دیگه برام زندگی نذاشته الان یه هفته هس کلی لباس چرک داخل سب هس حتی حوصلم نمیشه بندازم تو لباسشویی.از زندگی خیلی عقب افتادم

ممنون عزیزم.اخه یبار مهم نباشه دو بار مهم نباشه اخر تو روحیه ادم اثر میذاره.ادم اعتمادبنفسش از دست م ...

حق داری منم تجربه کردم اما به یه شکل دیگه خودتم متوجه نباشی نگاه ودلسوزی بقیه حالتو بد میکنه اما از خدا بهترینها رو بخواه واسه خودت 

...خدا دوتا هدیه ارزشمند بهم داده    ........ یکی سلامتی همسرم بعد یه بیماری سخت یکی تولد پسرم بعد سالها انتظاره سخت همیشه شاکرم وهیچوقت یادم نرفته چه روزایی پشت سر گذاشتم .....خداجونم خیلی ممنون از هدیه ای که بعد این همه سال  سختی بهم دادی درس بزرگی بود اینکه بالاخره یه روز سختیا تموم میشه وهمیشه باید امیدوار باشم اما بدون هرگز امید م رواز دست ندادم همیشه شرمندتم خیلی دوسم داشتی ...خیلی دوست دارم