2777
2789
عنوان

اگه رئیستون...

458 بازدید | 29 پست

اگه رئیستون بیاد به همکارتون ک آقاس و هم سن پدر شماس و داره با شما صحبت میکنه (معذرررت میخوام) بگه وایسادی داری لاس میزنی شما چیکار میکنید؟

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

میگم درست صحبت کن مرد حسابی

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میزنم فکشو میارم‌ پائین حتی اگه اخراجم کنه

هر دم از جانم آوای عشق بر میخیزد❤                           تنهایی وقتی برات معنی پیدا میکنه که شریک زندگیت تو خیلی از لحظه های مهم زندگیت نباشه. اما همین که بایه نگاه پر عشق کنارت قرار میگیره و دستاشو دور شونه هات میپیچه هرچی حس بدِ تو وجودت دود میشه و از بین میره. اون موقع است که از ته دل میگی خـــدایـــا شـــکـــرت🌺❤🌺          خـــدایـــا شـــکــرت دارممم مــادر مـیشمم  

ببینید امروز آشپزمون سره یه موضوع داشت با من صحبت میکرد حالا من سن دختره آشپزمون رو دارم یهو رئیسمون ک از آشپزمون سره تبلیه آشپزمون ناراحت بود به آشپزمون گفت وایسادی داری لاس میزنی!!!

استعفا نه

با آدم پررو، پررو باش 

بگو من ایندفعه توهینتون رو ندید گرفتم 

دفعه بعد رفتاری میکنم که در شأن خودم و شما نیست 

خیلی جدی و محکم

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
ببینید امروز آشپزمون سره یه موضوع داشت با من صحبت میکرد حالا من سن دختره آشپزمون رو دارم یهو رئیسمون ...

باید درجا میگفتی جوابشو 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
ببینید امروز آشپزمون سره یه موضوع داشت با من صحبت میکرد حالا من سن دختره آشپزمون رو دارم یهو رئیسمون ...

بعضیا از این اصطلاح بیجا استفاده میکنن 

منم دیدم منظ رشون‌وقت تلف کردنه به شما منظور نداشته

استعفا نه با آدم پررو، پررو باش  بگو من ایندفعه توهینتون رو ندید گرفتم  دفعه بعد رفتاری ...

آخه اینا خیلی از من بزرگترن مثلا رئیسمون ۴۰ سال از من بزرگتره من یهو اینو بگم زشت نیست؟!

رئیسمون خیلی منو دوست داشت و بهم احترام میذاشت چند روزه رفتارش باهام بد شده امروزم ک اینو گفت