2777
2789
عنوان

قرص الدی

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 46 پست
اگه خیلی ترس داشتی همونجا باید قرص اورژانسی میخوردی...الان دو روز گذشته امیدوارم اتفاقی نیفته...در ض ...

روزای تخمک گذاری کدوم روزامیشه؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فاطمه مشکلت با همسرت حل شد؟؟ به کجا رسیدین آخرش؟؟

اره عزیزم حل شده اون که میادومیره یه ماهه اشتی کردیم ولی خونشون نرفتم فعلا اگه خدابخواد بعدعید شاید عروسیمون باشه

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
اره عزیزم حل شده اون که میادومیره یه ماهه اشتی کردیم ولی خونشون نرفتم فعلا اگه خدابخواد بعدعید شاید ...

خدا رو شکر عزیزم من پیگیر بودم ببینم چیکار کردی

اخلاقش چطوره باهات؟خوب شده؟

خانواده خیلی مهم نیستن به اخلاق همسرت بیشتر توجه داشته باش

من مبتلا به سندروم پلویوفیلیا 🌧 ☂️و سرونوفیل 🌩⚡️هستم.😇

تو اینترنت بزن برات میاره...یا اصلا بزن ماشین حساب تخمک گذاری...اونجا روزای پریودیت رو وارد میکنی میگه که روزای تخمک گذاریت کی هست.....تقریبا باید از روز ۱۲ سیکل تا ۱۹ سیکلت رابطه پرخطر نداشته باشی....بزن تو نت کلی چیز میاره وه مفیده دونستنش برات

هرچه دلم خواست ن آن میشود...هرچه خداخواست همان میشود...
تو اینترنت بزن برات میاره...یا اصلا بزن ماشین حساب تخمک گذاری...اونجا روزای پریودیت رو وارد میکنی می ...

مرسی عزیزم لطف کردی😊😙

باید هرشب سر موقع مصرف بشه

مطمئنی باید سروقت مصرف بشه

دوست داشتی خواهرم برای خونه دار شدنم یک صلوات بفرس.🌺فرستادی بهم بگو.تا منم دوتا برای حاجت شما بفرستم.🌺.اللهم صلی علی محمد و آل محمد و.عجل فرجهم🌹🌹🌹
خواهر بالاخره باهاش رابطه برقرار کردی؟ اخلاقش بهتر شده؟

رابطه ی کامل نه باکره ام....اره خداروشکر خوبه

رابطه ی کامل نه باکره ام....اره خداروشکر خوبه

حواست باشه باکره بمونی عزیزم. خداروشکر ایشالا همیشه با هم خوب باشین

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 
حواست باشه باکره بمونی عزیزم. خداروشکر ایشالا همیشه با هم خوب باشین

اره حواسم هست دوساله بهش اجازه ندادم البته خودشم هیچموقع نگفته نمیدونم چرا🤔🤔مرسی عزیزم🙂☺

میشه جواب منم بدین من از روز5پریودقرص ال دی میخوردم تهوع ومعده درد داشتم بعد 5شب خوردن قطعش کردم از دیشب که نخوردم ترشح آبکی دارم چرا اینجوری میشم ؟امکان پریود هست؟تواین روزا بارداری اتفاق میافته