2821
2789

تا دلت بخاد

جیز،جیز،جیز،جیززززززززززز، اهل دعوا کردن و کل کل نیستم پس بیخودی تلاش نکن, اگر توهین و دشنام بهم بدی , جوابت رو نمیدم در واقع شعور و شخصیت و کلاسم اجازه نمیده باهات همکلام بشم, چون نادان را از هر طرف بنویسی نادان میشه.

نمیتونم بگم چی بوده ولی مهمترین تاثیرش حال خوب خودم بوده بعد از اون کار

لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ.  هرگز گناه کسی نزد دیگری مبر، شاید خدایش بخشیده باشد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی صدقه داده باشم یا نداده باشم؟

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

یه بار که حامله بودم فصل توت بود صبح جمعه بود شوهرم گفت پاشو بریم توت بخوریم تو باغهای خارج از شهر گفتم نمیام خلاصه خیلی اصرار کرد منم راه افتادم همون اول راه دلم شور افتاد تو ماشین .استرس گرفتم همونجا بهش گفتم صدقه کنار بذاره خودمم شروع کردم به ایت الکرسی خوندن نزدیکهای باغ که رسیدیم یه نیسان سفید پیچید جلومون شوهرمم نتونست کنترل کنه ماشین دوتا معلق تو هواخورد و باسقف افتاد تو خاکی من ۸ماهه حامله بودم .

از معجزات زندگی منه که بااینکه کمربند نبسته بودم هیچیم نشد فقط دماغم ضربه خورد انگار منو لای پنبه گذاشته بودن تو اون لحظه .خیلی واسم عجیب بود 

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)

من پریروز دلم شور میزد خیلی پاشدم یه صدقه جزئی به نیت علی اصغر انداختم یه ساعت بعدش شوهرم زنگ زد گفت دستم نزدیک بود بره زیر دستگاه قطع شه ولی یهو معجزه شد دستگاه خود به خود هنگ کرد و خاموش شد .....انقدر گریه کردم قربون علی اصغربرم شبم ک شوهرم اومد دیدم فقط دستش زخم جزیی پیداکرده و خداروشکر انگشتاش سالمه

۲۱ماه اقدام....به امیداینکه این ماه باردارشم و از خونه تکونی فرار کنم....خدایا چندساله دارم میگم انشالله سال تحویل ۳تایی میشیم پس ناامیدم نکن توکه میبینی غریب و بیکسم....امیدم به تو ...من حتما حتما تا اردیبهشت طبیعی باردارمیشم بگو انشالله...😍دوست گلم یه صلوات مهمونم کن