2821
2789
عنوان

سقط...کمک

2377 بازدید | 16 پست

بالاخره امشب کوچولوی نازم رو دارم میفرستم تو آغوش خدا...  

خدا میدونه از حال دلم...ک چ خبراس توش...

امان از دل مادر حضرت رقیه و علی اصغر(ع)...

کوچولوی قشنگم...وعده آغوش کشیدنت تو بهشت...وعده بو کردن تنت تو بهشت...دیدن چشمای نازت تو بهشت...لیاقت نداشتم بیشتر مهمونم باشی...گناه و کم لیاقتی از ما بود...والا ک تو پاکترینی ب درگاه خدا...برا مامان و بابا دعا کن از پس غمت بربیان...

خدا ک میدونه تو تو این چند ماه اذیتی برا من نداشتی...نه تهوع..نه درد...نه استفراغ...

میدونم برا رفتنت هم مامانی رو اذیت نمیکنی...

دلم درد میکنه...میدونم یعنی خداحافظی...اما خانمه گفته مسکن نخورم...جان مادر درد رفتنت رو کمتر کن...

هر چی دوس داری لرز بنداز ب جونم...مث الان...حتا بیشتر تر...اما...

طاقتم برا درد کم شده...

دوس جونیا...خواهریا..دعا کنید مسافر بهشتم بی درد بره...تاب ندارم...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیز دلم خیلی با خوندن حرفات ناراحت شدم یاد خودم افتادم منم موقع سقط همش میگفتم مامانی منو ببخش به خاطر خودت دارم این کارو میکنم که بعدها زحر نکشی 😔😔😔😔😔

در دلم آشوبی ست که خدا داند و من😔😔

انشاءالله خدا پشتوپناهت باشه.دلیل سقطت چیه؟

آدم های این زمانه                                                                     این چنین اند:                                                                       باگرگ بره میخورند                                                   باچوپان گریه میکنند

برای من هم دکتر سونو با اب نوشته (دوتا سقط داشتم) ولی هنوز انجام ندادم چون سوزش معده دارم قرصهای انتی بیوتیکش قوی میترسم

بپذیریم انسان ها با شخصیت ها و عقاید و فرهنگ ها متفاوتن هستند و برای همه انسان ها احترام و ارزش قائل باشیم

خدا هرچی به خیر و صلاحته برات پیش بیاره.

من بچه اولم سزارین بودم ولی سقطم طبیعی بود. خیییییلی درد داشت واقعا خیلی. 

ولی دیدمش یه لحظه که کاش نمیدیدمش، تا عمر دارم از یادم نمیره  

جان به قربان حسین و لب عطشان حسین...           السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین
2790
2823
2791
2779
2792