2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

داستان اصلی ملاقات شمس و مولاناس. اما در قالب زندگی یه خانم خارجی که با شوهرش مشکل داره وارد میشه 

اگه قبلا داستانی درباره شمس و مولانا نخوندید اینو بخونید صددرصد واقعیت نیس البته ولی اگه‌چیزی خوندید کتابای دیگه الیاف شاکاف رو توصیه میکنم 

جز بهترینهای بود که خوندم از اون دسته کتابهاس که بعد خوندنش تا یک هفته میل خوندن کتاب دیگه ای و نداشتم

نویسنده کتاب همزمان دو تا داستان و با هم به طور حرفه ای پیش برده یکی سرگذشت عشق شمس و تا رسیدن به مولاناس و دیگری ماجرای خانمی که از زندگی زناشوبی خودش خسته شده و تصمبم میگیره به دنبال عشق بره و میره.

من که به شدت پیشنهاد میکنم بخونی عالی عالی

لطفاًلایکم نکنید.. ممنون  چرا متوجه نمیشید😐🤔🙄
من نخوندم ولی دیدم خیلی مورد استقبال آقایون هم بوده در مورد مولاناست فکر کنم میشه یکی  که خون ...

خیر در مورد مولانا نیست، مولانا بخشی از داستانه کتابه، یه خانم امریکایی  ادبیات خونده که سالها نقش زن خانه دار وفادارو بازی میکردو بعد در جریان یه کار دور کاری یا ادیتوری با نویسنده کتاب اشنا میشه و..... ندیده عاشق میشه و خیلی  ریز باید بشینی کتابو بخونی تا متوجه ‌‌بشی