2777
2789
عنوان

طلاق گرفتم

688 بازدید | 16 پست

سلام . از نامزدم طلاق گرفتم . یاد حرف دوستم افتادم که قبل از عقد گفت که الناز از قدیم گفتن مرد خوشگل واسه زن غریبه هست و این پسره با این قیافه و سر و وضع مشخصه دختر باز هستش . ولی من احمق فکر می کردم داره از روی حسادت میگه . خانواده ام که قند تو دلشون اب شده بود که پسر وضع مالی اش خوبه و خانواده اش خوبن . همه شون موافق بودن . چند وقته اصلا حالم خوب نیست . همش گریه می کنم . دلم خیلی گرفته .

به نظرتون چی کار کنم از این حالت افسردگی دربیام 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سفر  خودتو مشغول کن برا خودت سرگرمی درست کن 

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

عزیزم دورو برتو شلوغ کن بخودت برس اعتماد بنفس داشته باش همیشه ب این فکر کن ک اگه خوب بود توازش جدا نمیشدی به بدیهاش همیشه فکر کن 

دوست عزیزم واسه بارداریم یه صلوات میفرستی 😍😍

توافقی جداشدید؟ یه سوال داشتم  بعد از اینکه  نامه مشاوره  رو ببریم  دادگاه  چقدر طول میکشه  حکم طلاق رو بدن 

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت

به خودت مسلط باش و به روال عادی زندگی برگرد به نظرمردم هم اهمیت نده

سعی کن بدگویی نامزد سابقت رو نکنی برابقیه تفاهم نداشتید جداشدید تمام

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

باورتون نمیشه . به قران قسم رفته بودیم کافی شاپ . دختر داشت با نگاه ها و رفتارهاش امار می داد به نامزدم . اخه چطور وجدان شون قبول می کنه که زندگی یک دیگه رو خراب کنن . چندین نفر که باهاش دوست شده بودن  می دونستن که متاهله . 

بهترین کار رو کردی عزیزم خوب بود با یه بچه جدا میشدی چند سال بعد؟

نه...من هرگز نمی نالم.قرن ها نالیدن بس است.می خواهم فریاد بزنم. اگر نتوانستم سکوت می کنم.نالیدن فرزندان ماکیاولی را خشنود می کند...