2777
2789
عنوان

دعام کنید

135 بازدید | 13 پست

شوهرم ازم ۱۱ سال بزرگتره. یه پسر ۶ ساله دار۶ ک چندماه دیگه قراره بیاد پیش ما واسه همیشه. اما من خیلی معذبم😔  پسرش بیش فعاله و فردا ک قدش بلند بشه من چطوری تنها باهاش بمونم و کارامو بکنم مثل حموم و پریودی و رابطه ... مادرشم ازدواج کرده. خیلی بهتره پیش اونا بمونه ک محرم هستن. حداقل اگ دختر بود باهاش راحتتربودم. بحق این برکت بارون دعام کنید ک واسه همیشه نیاد....برای خودشم بهتره .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما مگه نمیدونستی قبلن ازدواج کرده و بچه داره 😕😕

میدونستم. نمیدنستم انقدر بده .شوهرم میگفت من همیشه کمک میکنم و دلگرمی میداد. الانم خیلی کمک میکنه ولی پسرش ک بزرگ بشه با من تنها باشه من سختمه

عزیزم حتما دعات مسکنم ولی وقتی شرایط سخت شد بپذیرش بگو خدایا من واسه تو ازش نگهداری میکنم تو هم ی جای دیگه تلافی کن این بچه الان  جای نداره بره ن مادرش میخوادش ن پدرش ولی تو با خدا معامله کن ک البته خ سخته و بهت حق میدم ولی فک کنم محرم نمیشی باهاش ؟

عزیزم حتما دعات مسکنم ولی وقتی شرایط سخت شد بپذیرش بگو خدایا من واسه تو ازش نگهداری میکنم تو هم ی جا ...

پدرش ک خیلی میخوادش مادرشم همینطور . کلا جذابه. قانون میگه پدر میتونه ۷ سالگی پسرو بگیره . الانم پدرش میخاد بیارتش. ولی محرم نمیشه. اگرم بشه من معذبم. یه حسی دارم بهش. نمیتونم مثل بچه خودم بپذیرم. شیطونم هست. توروخدا دعا کنید. من راحت زندگی کردم و بزرگ شدم

میدونستم. نمیدنستم انقدر بده .شوهرم میگفت من همیشه کمک میکنم و دلگرمی میداد. الانم خیلی کمک میکنه ول ...

چرا از اول ک ازدواج کردی باش شرط نزاشتی 😕😕 

من دختر خالم با ی آقایی شوهر کرد ک دوتا بچه داشت پیش مادرشون بودن 

البته خانمه ن میومد سر زندگی ن طلاق میگرفت این بنده خدا هم تحملش تموم شد گفت طلاق نمیگیری ب درک 

خلاصه اینم اومد با دختر خالم ازدواج کرد 

اما دختر خالم گفته بود که من نمیتونم بچه هاتو نگه دارم 

مرده هم خودش میدونس ک مادر بچه ها نمیزاره بیان 

بعدش ک با دختر خالم ازدواج کرد .زنه تا فهمید مهریشو گذاشت اجرا فعلنم ۳۰ ملیون نفقه داده 

ولی گفته بود ک چون این زنم با همه بدبختیام کنار اومده 

با وجود مشگلات زنم شده .بمیری یه قرونم مهرتو نمیدم طلاقم نمیدم ‌

زنش خیلی اذیتش کرد مرده چن بار با فامیلاش رفتن ک برگرد۶ اما زن میگفت ن 

طلاقم نمیگرفت.دختر خالم گفت آقا سعید گفته ک 

بچه ها ک ۶  هفت ساله منو ندیدن محلم نزاشتن 

منم کار ب کارشون ندارم .الان بچه ها پیش مادرشونن 

این آقا سعید شوعر دختر خالمم پا رو کرده تو یه کفش 

یا بدون مهر طلاق بگیر یا من طلاق نمیدم 

پدرش ک خیلی میخوادش مادرشم همینطور . کلا جذابه. قانون میگه پدر میتونه ۷ سالگی پسرو بگیره . الانم مدر ...

عزیزم خ بامزن ک بچه ها تازه الان از مدرسش میاد کلی خاطره تعریف میکنی میخندی ببرش پارک بعدشم کمکتم مینه بره چیزی بگیره کاری کنه من عموم طلاق گرفتع ی بچه ۶ ساله داره مامانش ۶ ماهم نمیاد ببیندش پسر ماهههه موها طلایی چشما ابی بیمیرم دلش لک میزنه یکی بغلش کن اخه مادر پدرم فوت شده همیشه خونه عمه هامه تا بش محبت میکنیم عاشقمون میشه

وای چقدر سخت. دخترخالتون ناراحت نیست ازین وضعیت؟

ن چون شوهرش پشتشه 

دارن زندگیشونو میکنن .چون بلاخره اون زن خودش طلاق میگیره .بچه ها هم ب مادرشون وابستن .۱۷ ساله پسره 

۱۵ ساله دختره .ن زنه خودش مجبور طلاق بگیره 

عزیزم خ بامزن ک بچه ها تازه الان از مدرسش میاد کلی خاطره تعریف میکنی میخندی ببرش پارک بعدشم کمکتم می ...

متوجه ام.خوبی هم داره ولی تو خونه ی کوچیک سخته باهاش تنها باشم. من بفکر ایندم ک بزرگ بشه. اتفاقا ب پسر شوهرم بیش از حد توجه میکنن.عموتون مجرده هنوز؟