2777
2789
عنوان

فاطمیه نزدیک است..

310 بازدید | 17 پست

اسلام علیک یَا مُمْتَحَنَهُ امْتَحَنَکِ اللَّهُ الَّذِی خَلَقَکِ قَبْلَ أَنْ یَخْلُقَکِ فَوَجَدَکِ لِمَا امْتَحَنَکِ صَابِرَهً

در

دیوار

سیلی

بازو

پهلو

هر کلمه اش بخدا مقتل ها روضه دارد!

😢 😢 

شهادت# مادرم زهرا (س)افسانه نیست...

چادرعزیزم تو فرم عاشقی من هستی،هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادرشده ام...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش دلمون و عملمون مثل دل حضرت زهرا باشه نه فقط حرفمون 

حرف اثر وضعی داره عمل هم میاره

پاشدم عائله پیداکردم   از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم  حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را   در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم
خیلی ناراحتم هفته دیگ عروسی دعوتیم اونم دو روز پشت هم😣

عزیزم هفته دیکه که ایرادی نداره  عروسی

از امشب همه انرژی های مثبت به سمت من و زندگیم روانه میشوند.خوشبختی و آرامش به سوی من میان😄😁

ای بابا ملت نمیدونم چرا به این چیزا اهمیت نمیدن فقط یه عنوان جرتو پرت بزار از قبیل مادر شوهر خواهر شوه لباس عکس همه میپرن توش ببین چه کار میکنن هر بلایی سرمون بیاد خقمونه کجاست مهدی فاطمه ع دلامونو صاف کنه خدایا

ازكي شروع ميشه

یکشنبه شهادت هس

معمولا از سه روز قبلش میگن ایام فاطمیه شروع میشه یعنی از امروز تا سه روز بعدش.

برای دهه دوم هم همینطوره

از امشب همه انرژی های مثبت به سمت من و زندگیم روانه میشوند.خوشبختی و آرامش به سوی من میان😄😁
۴و۵ رور جز فاطمیه هست عزیزم 

والا مراجع که بارها اعلام کردن لازم نیس 20 روز عزاداری باشه

و فقط یا سه روز بگیرید یا 6روز

والا مراجع که بارها اعلام کردن لازم نیس 20 روز عزاداری باشه و فقط یا سه روز بگیرید یا 6روز

چی بگم والا...اما دل ادم خیلی راضی نیست کلا اشتباه عروسی گرفتن تو فاطمیه البته از نظر من

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  
چی بگم والا...اما دل ادم خیلی راضی نیست کلا اشتباه عروسی گرفتن تو فاطمیه البته از نظر من

عزیزم اگه اینجوری بخوایم به قضیه نگاه کنیم کل 365روز سال رو باید عزا بگیریم چون هر روز یه مناسبت تاریخی دینی داره از طرفی ما تابع مراجع هستیم به هرحال و بنا نیست پیش روی اونا حرکت کنیم