2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اکثرا که ورم می کنن ، ولی اگه بتونی پیاده روی آروم روزی یه ربع ۲۰ دیقه نهایتش نیم ساعت داشته باشی عالیه

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
من جاریم اینطوری شد گفتن مسمویت بارداری شمام به دکترت بگو عزیزم ان شاالله ک چیزی نیست

همه ورما مسمومیت نیست

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
نه اکثرا که ورم می کنن ، ولی اگه بتونی پیاده روی آروم روزی یه ربع ۲۰ دیقه نهایتش نیم ساعت داشته باشی ...

من همه اتفاقی برام افتاده،صورتم دماغم ورم کرده ولی پاهام نه خداروشکر

من همه اتفاقی برام افتاده،صورتم دماغم ورم کرده ولی پاهام نه خداروشکر

حتما راه میری

پیاده روی آروم باعث می شه خون گردش کنه بنابراین ورم کم بشه

حتما راه میری

نه اتفاقا استراحت مطلق بودم هفته ای نیم ساعت هم پیاده روی ندارم کارای خونه رو هم نمیتونم درست انجام بدم خسته میشم،فکر کنم ژنتیکیه چون مامانمم ورم نمیکرد

والا من اصلاااااا اصلااا نمک خور نیستم تو غذا هم نمک نمیزنم بجاش ابلیموه یا یه مقدار کم با نمک پاش پاهای منم ورم کرده 

البته اطرافیانم میگن ورمه ولی چاق شدم مطمعنم 

جون من ۳۸کیلو بودم شدم ۴۷چاق شدم صورتم اینا تپل شده همه میگن نهههه ورمه 

ولی گاهی شبا موفع خواب پاهام و دستام درد میکنه و اونموقع میبینم ک ورم کرده

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂

تو بارداری ورم اگه دور مچ دست و پا و دور چشم باشه نشانه خطر هست

یا اگه ورم نداشتید و یکدفعه با حجم زیاد ورم کردید خطرناکه

فشارتون هم چک کنین اگه بالا بود حتما برید دکتر

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
نه اتفاقا استراحت مطلق بودم هفته ای نیم ساعت هم پیاده روی ندارم کارای خونه رو هم نمیتونم درست انجام ...

خب خدا رو شکر، چه ارث خوبی🌸