2777
2789
عنوان

وضعیت من

209 بازدید | 27 پست

سلام 

خانم دکتر من حدود 3ماهه که زایمان کردم یعنی. 8.4تا 19آذر ماه لکه بینی داشتم زایمانم طبیعی بود بعد اون حدود 7 روز پاک شدم دوباره توتاریخ 24 اذرتا 30اذر پریود شدم دوباره 6روز پاک بودم توتاریخ 7دی تا 15دی پریود شدم دوباره توتاریخ 21 دی تا 25دی اونم به شکل لکه بینی فقط یه روزش زیاد بود پریود شدم. یه آزمایش هورمون هم دکتر برام نوشت که توروز 3 قائدگی انجام دادم که ذخیره تخمدانم 0.4بود که گفت نشانه یائسگی زودرسه. توسونو واژینال که انجام داد گفت ذخيره تخمدانت خوبه تعدادی فولیکول ریز وجودداره واندومتر رحمم 11بود حالا خانم دکتر من تواین بین که پاک بودم نزدیکی داشتم ولی به روش طبیعی جلوگیری میکردم حالا چندروزه حالت تهوع دارم احتمال بارداری هست بااین شرایط

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁

نمیدونم عزیزم باید بیای ازنزدیک حرف بزنیم😁

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

امروز نوبت ندارم ۶ماه دیگه بیا😎

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
خخخخخخخ اونم دکتراشو حذف کنین کپی کردم اینجام فرستادم برادکنر جواب نداد    

😅😅دیر گفتی الان همه دکترای سایت میان 😂

یه سکوتی هست ، مال بعد ازشنیدن یه سری حرفایی که نباید می شنیدی!ببین حسه عجیبیه!!بیرونش سکوته ولی ازدرونت هی صدا شکستن میاد!وتوراهی جز لبخند زدن نداری...😔😔
خیلی دیره    

این مشکل تو نه من😂

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز