دوستان برای جوش چونم می خوام ویتاگنوس بخورم.فقط برا جوش هست چون پریودام منظم هست.جوشام با هیچی خوب نمی شن گفتم اینو بخورم چون بعضی ها نتیجه گرفته بودن فقط می ترسم برا سینه مضر باشه برا کیست سینه.کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه؟
برا پوست که نه برا تنظیم شدن پریودیم البته الان که فمودین میخورم جوشای چونم کمتر شده البته من ماسک ماست و لیمو و زردچوبه هم هر شب بتونم میذارم بعدش قرص ویتامین e هم یه روز درمیان میخورم
برا پوست که نه برا تنظیم شدن پریودیم البته الان که فمودین میخورم جوشای چونم کمتر شده البته من ماسک م ...
مرسی عزیزم منم قرص ویتامین ای دو بار در هفته می خورم برا سینم اما دکتر پوستم گفت قرص های ویتامینه جوش رو بدتر می کنن استفاده نشه بهتره و ماسکم سدر و ماست می ذارم اما جوشا چونم دردناکن و بشدت مقاوم هیچ کرم و ماسک و ژل و قرص انتی بیوتیکی درمانشون نمی کنه نمی دونم اصلا چی هستن دکتر پوست خوب هم رفتم کلی دارو و ژل و شوینده داد گفت اگر درمان شدن که هیچ اگر نه راکوتان بخور که مننمی خوام بخورم گذاشتم ببینم می تونم بدون راکوتان درمان کنم یا نه فقط به شدت از جوشام متنفرم اخه اینا چین دیگه بریدم. 😭😪