2777
2789
عنوان

درد تخمدان

85 بازدید | 6 پست

سلام من يه مدت گه گاهي يكي از تخمدانهام تير ميكشه دكتر هم رفتم هيچ مشكلي ندارم البته وقتي كه ورزش ميكنم بيشتر درد دارم كيا مثل منن رحم و تخمدانهام سالمه  كسي هست يا بوده كه اينجوري باشه علتش چيه؟

اگه سونو رفتی و همه چی نرمال بوده بدون که طبیعیه....

ميشه يكي سالم باشه اما تخمك ازاد نشه ؟ من الان دو ماهه اقدام كردم يك روز در ميون رابطه داريم اما هموز باردار نشدم 😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ميشه يكي سالم باشه اما تخمك ازاد نشه ؟ من الان دو ماهه اقدام كردم يك روز در ميون رابطه داريم اما همو ...

اگه پریودات منظمه یعنی تخمک آزاد میشه...چون اگه آزاد نشه کیست میشه و پریود نمیشی....

مگه اینکه تخمکهات ضعیف باشن که با دارو بالغ میشن...

چقدر عجولی خانم...

دو ماه اقدامی؟؟ من برای فرزند دوم الان دقیقا دو ساله اقدامم

در دوره ای که ازآن 
اگه پریودات منظمه یعنی تخمک آزاد میشه...چون اگه آزاد نشه کیست میشه و پریود نمیشی.... مگه اینکه تخمک ...

اخه من  قبلا ٦ ماه اقدام كردم پري هام نامنظم شد الان ٣ ماهه منظم شده و تو اقدامم اما خبري نيست

اخه من  قبلا ٦ ماه اقدام كردم پري هام نامنظم شد الان ٣ ماهه منظم شده و تو اقدامم اما خبري نيست

صبور باش....اگه خیلی برات مهمه که زودتر باردار شی برو تحت نظر یه متخصص که راهنماییت کنه.

من که تو این اوضاع آشفته اقتصادی دیگه اصلا دلم بچه دومو نمیخواد...واسه همین درمانو رها کردم...

در دوره ای که ازآن 
صبور باش....اگه خیلی برات مهمه که زودتر باردار شی برو تحت نظر یه متخصص که راهنماییت کنه. من که ت ...

من دكتر رفتم كه پريام نامنظم شد براي همين نميرم دكتر ديگه دفترچه هم ندارم كلي پول دارو دادم كه پرياي منظمم نامنظم شد الان منظم شده راستش منم ديگه از فكر بچه اومدم بيرون بيشتر نگران اين دردا بودم مشكلي نداشتم اما هر وقت ورزش ميكنم يا ناراحتم تير ميكشه