2777
2789
عنوان

رایتل

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 37 پست
عزیزم اشتباه بهت گفتن باید با دفترچه تامین اجتماعی سیم کارت بگیری تا بهت اینترنت رایگان بده

اره دیگه گرفتم بعدش باید بسته یه ماهه فعال کنم تا دو گیگ بده طرحش عوض شده 

ولی الان نداده بهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا بسته لازم نیست فعال کنی خود سیمکارتو فعال کنی هرماه 2گیگ اینترنت و مکالمه هدیه میده مال منم ...

جدی میگی؟؟پس چرا من نمیدونستم سه ساله رایتل دارم هر ماه کلی پول نت میدم چجوری باید فعالش کنم؟

اره دیگه گرفتم بعدش باید بسته یه ماهه فعال کنم تا دو گیگ بده طرحش عوض شده  ولی الان نداده بهم

برای من که اینجور نبود پس جدیدا اینجور شده

برو از جایی که خریدی دوباره سوال کن

شاید شرایط دیگه‌ای هم گذاشتن نمیدونی

راستی رایتل من رو نصب کن بهت یک گیگ اینترنت یک روزه میده

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
چجوری باید فعال کنیم من دیشب گرفتم

بدین دفتر خدماتی براتون فعال کنه بلد نیستم

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

اره دیگه گرفتم بعدش باید بسته یه ماهه فعال کنم تا دو گیگ بده طرحش عوض شده  ولی الان نداده بهم

منم پریروز گرفتم بادفترچه بیمه برام دوگیگ نت داد با مکالمه رایگان.

یه مامانه ۲۷ساله شادوشیطونم که سه تا زلزله ش دارن دیوونش میکنن😁😁😁😣😣😣😂😂😂😂😫😫😫                           الان دیگه یه مامانه ۳۱ساله ی افسرده و غمگین هستم که از همه چیز خسته شدم و به ته خط رسیدم ،دیگه با هیچ چیزی شاد نمیشم...کاش تموم میشدم
جدی میگی؟؟پس چرا من نمیدونستم سه ساله رایتل دارم هر ماه کلی پول نت میدم چجوری باید فعالش کنم؟

رایتل هایی که با دفترچه تامین اجتماعی گرفته میشن اینجورین

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

وای رایتل عالیه بهترین سرویس دهی رو داره لامصب ایرانسل یک گیگ میگیری یه دقیقه میری اینستا الکی میزنه داره تموم میشه بسته حجم آدمو هاپولی میکنن اما رایتل واقعی کم میکنه...قیمتای بسته هاشم خیلی عالی تره تا سیمای دیگه

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....
وای رایتل عالیه بهترین سرویس دهی رو داره لامصب ایرانسل یک گیگ میگیری یه دقیقه میری اینستا الکی میزنه ...

اره بنظرم رایتل از بقیه بهتره حداقل سرعتش بیشتره تو چه بسته ای میگیری؟

پول و سرعت نت بسته های رایتل چطوریه ؟ من همراه اول دارم بسته‌ ها خیلی گرونن مثلا ۲ گیگ یکماهه ۱۴ هزار تومن میشه با ۹ درصد مالیات هم روش 

دنیا پر است از انسان هایی به ظاهر زیبا که هر روز لباسی نو بر تن می کنند ولی نزدیکشان که میشوی بوی کهنگی عقایدشان آزارت میدهد.                                                                                               
اره بنظرم رایتل از بقیه بهتره حداقل سرعتش بیشتره تو چه بسته ای میگیری؟

من یه دونه گرفتم دیشب ۷ گیگ روز ۱۴ گیگ شبانه ۲۳ هزار تومن ...الان از دیشب تو اینستام باور کن ۲۰۰ مگابایت کم شده اما اگر ایرانسل بود مینوشت بسته شما به پایان رسبد😐😂😂

او خواست مرا دفن کند.....دریغ از آنکه من بذر بودم....