2789
عنوان

چرا نمیایید😡😡😡

131 بازدید | 21 پست

چطوری موخوره رو درمان کنم شماها پیشنهادی ندارید🤔

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها راهش اینه کوتاه کنی اما بعد از کوتاه کردن خیلی روش ها هست که دیگه موخوره نیفته

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
تنها راهش اینه کوتاه کنی اما بعد از کوتاه کردن خیلی روش ها هست که دیگه موخوره نیفته

مثلا؟

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

موهاتو کوتاه کن روغن بزن زیاد شونه نزن زیاد دس نبر

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

۱-روغن بادوم

۲-روغن زیتون

۳-سرم مو

۴-لوسیون داخل حمام

۵-سشوار نزدن

۶-مغنعه نزاشتن

۷-بد شونه نکردن

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

من موهام به حدی موخوره افتاده بود که مجبور شدم پسرونه کوتاه کنم. تقریبا ۳-۴ سانتی.

بعد با استفاده از سرم مو و لوسیون، سشوار نزدن و شونه بد نزدن الان موهام تا کمرمه😊

من موهام به حدی موخوره افتاده بود که مجبور شدم پسرونه کوتاه کنم. تقریبا ۳-۴ سانتی. بعد با استفاده ا ...

شونه بد نزدن منظورت چجوریه؟

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم
شونه بد نزدن منظورت چجوریه؟

یعنی شونه رو میزنی ته شونه رو نَکِشی یه دفعه. فک کن وقتی موهات گره داره میخوای تند شونه کنی تهش شونه رو یهو میکشی منظورم اونه. خیلیییی تاثیر داره تو موخوره

یعنی شونه رو میزنی ته شونه رو نَکِشی یه دفعه. فک کن وقتی موهات گره داره میخوای تند شونه کنی تهش شونه ...

مرسی عزیزم

بابام آسمونی شد خیلی دوسش داشتم و دارم و خواهم داشت اگه دوس داشتی براش فاتحه بخون دوست خوبم
موهای من که پراز موخوره شده دلمم نمیاد کوتاهشون کنم😓😓😓😥😥😥😥

منم غیر از کوتاهی راهی نیس؟

من موهام به حدی موخوره افتاده بود که مجبور شدم پسرونه کوتاه کنم. تقریبا ۳-۴ سانتی. بعد با استفاده ا ...

چقد طول کشید دوباره بلند شه اخه مال من سریع رشد نمیکنه؟