2777
2789
عنوان

سلبریتی😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 49 پست
شهرتون کجاس ک اینا سلبریتیشن ؟ 😐  تو اینستا فالور زیادددارن ؟

شهرمون کوچیکه عزیزم 

ن بابا اینستا فالور انچنانی ندارن 

من هیچ شغلی رو مسخره نمیکنم ولی باباشم ترشی فروشه دیگ تو درامد یه ترشی فروش تو ی شهر ن چندان بزرگو حساب کن 😐

هیچی نگفتید شماها      

ولی خوبه ها سرگرم میشین باهاشون  

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شهرمون کوچیکه عزیزم  ن بابا اینستا فالور انچنانی ندارن  من هیچ شغلی رو مسخره نمیکنم ولی ...

سلبریتی 😐 ترشی فروش 😐 خدااا😂😂 واقعا بهت حسودیم میشه اسی واسه داشتن همچین سوژه های عالی ای برای ادامع زندگی 😂😂😂

شهرتون کجاس ک اینا سلبریتیشن ؟ 😐  تو اینستا فالور زیادددارن ؟

امشب مطمئن شدم هستن 😐

میشینن تو ماشین استوری میگیرن بی دلیل جیغ میزنن ینی خوش میگذره بهمون 😑

ی کانال داشتن از غذاهاشون عکس میذاشتن از لباس خلاصه هرچی  از این عکسا ک یارو ب ساعتش خیره شده ...

😂😂😂😂😂😂😂👍

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
از این آدما تو جامعه زیاده ....فاجعه اینجاست که همین رفتار.... باعث رشد و موفقیت و تحسینشون میشه در ...

مث دلارام خسروانی 😐 دیدی چقدم خودشو تحویل میگیره جدیدا ؟ میکاپ عروس میخواد  بکنه 😂😂

مث دلارام خسروانی 😐 دیدی چقدم خودشو تحویل میگیره جدیدا ؟ میکاپ عروس میخواد  بکنه 😂😂

اون ک چیزی نگو 😑سرش مثل قابلمس 😕چ چسی میاد انتر خانم 

میگفت برای این ک جای من باشین بچه منو میکشین😂